To je to što me zanima!

Lavina promašaja, kiks obrane pa Gorgonov vele-gol za remi!

Rijeka se napromašivala tj. Rus Vasyutin je branio i moguće i nemoguće, onda je došla kazna nakon prekida, ali super-vrijedan gol za 1:1 zabio je Gorgon i to svjetski: sa više od 20 metara u desne Vasyutinove rašlje
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige nogometaši Rijeke su odigrali 1-1 kod norveškog Sarpsborga. 

Domaćini su poveli golom Kristofera Zacharuassena u 72. minuti, a za Rijeku je izjednačio Alexander Gorgon u 83. minuti. 

Rijeka je već u 9. minuti propustila ogromnu priliku nakon što je udarac Pavičića s gol crte izbacio norveški branič, a u 31. minuti Heber ne uspijeva prebaciti norveškog golmana, koji je obranio i šut Gorgona u 52. minuti. Norvežani su cijelu utakmicu prijetili jedino iz brojnih prekida, a iz jednog od njih su poveli u 72. minuti kada je Zacharuassen  bio najviši u skoku i svladao Slugu. U 83. minuti Riječani su izjednačili fantastičnim šutem Austrijanca Gorgona s 25 metara, a taj gol daje nadu Riječanima pred uzvrat za sedam dana na Rujevici.  

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Simulacija_stimulacija 10.08.2018.

    Utakmica je solidno odrađena. Promašili jesmo veliki broj prilika, ali bilo je stvarno previše napucavanja naših stopera ili golmana, umjesto da se brzim pasovima po travi stvori višak. Nadam se da je zbog tvrdog i brzog terena. Ipak u uzvratu očekujem uvjerljivu pobjedu, s golom u prvih 15-tak minuta.

  • Denyy 10.08.2018.

    A pazi videa sa youtubea koji su postali u članak.. ZORAN KVRŽIĆ.. ovi koji video uploadaju ne znaju ni koji igrač je zabio gol, kakvi levati

  • eugen123 09.08.2018.

    Koliko zapucanih šansi to nije realno. Ovo se lagano riješava na Rujevici 😁 FF!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare