To je to što me zanima!

Henin: Osvojiti Wimbledon moja je neostvarena želja

Belgijanka je trenirala proteklih mjeseci i sada će nastupiti na svom terenu, na egzibicijskom turniru u Charleroiu. Dobila je pozivnicu za Melbourne
Vidi originalni članak

Belgijanka Justine Henin, bivša vodeća tenisačica svijeta, po svemu sudeći vraća se tenisu nakon što je prije 18 mjeseci otišla u 'mirovinu'. Već je u rujnu najavila povratak aktivnom tenisu, a nakon priprema u subotu igra egzibicijski turnir na domaćem terenu. U Charleroiu će igrati protiv nekadašnje reprezentativne kolegice Kirsten Flipkens, a onda protiv bolje između Talijanke Flavie Pennetta ili Francuskinje Alize Cornet. Nakon toga je idući vikend očekuje turnir u Kairu, gdje će igrati protiv Ruskinje Nadje Petrove.
- Želim osvojiti Wimbledon, to je jedini Grand Slam kojeg nikada nisam osvojila. Osvajanje Wimbledona mi je najveći motiv za povratak - rekla je Henin, koja je dobila je pozivnicu za Australian Open koji počinje 18. siječnja 2010.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HBCRO 04.12.2009.

    S obzirom kako sestre WIlliams igraju u Wimbledonu neće joj biti lako.Bit će zanimljivo vidjeti da li se može kao Clijsters tako uspješno vratiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare