To je to što me zanima!

Henin uzela samo 4 gema, Janković izbacila Serenu

Marija Šarapova je u velikom stilu iz turnira izbacila prvu svjetsku igračicu Justine Henin, a Janković je kući poslala braniteljicu naslova
Vidi originalni članak

Kakav pomor favorita u Melbourne Parku! Justine Henin je u jednom meču ulovila samo četiri gema! A to se već jako, jako drugo nije dogodilo... Marija Šarapova pobijedila ju je 6-4, 6-0!
- Odigrala sam vjerojatno najbolji meč u životu - rekla je lijepa Ruskinja nakon što je 'ispeglala' prvu igračicu svijeta.
Dugo Henin nije ovako nemoćno izgledala, Šarapova je mogla što je htjela. Pogođala je nemoguće i Belgijka je iz gema u gem izgledala sve nemoćnije. Šarapova ide dalje, a u polufinalu će igrati protiv Jelene Janković.
Srpska tenisačica je zaustavila Serenu Williams na putu prema obrani naslova osvojenoga lani. No u četvrtfinalu je očajno servirala i Jelena Janković je to znala iskoristiti. Dobila je 6-3, 6-4 uz čak sedam breakova. Što i nije previše kada znamo da je imala 15 šansi koje joj je mlađa sestra Williams ponudila.
- Odigrale smo nevjerojatan meč, još uvijek se tresem. Stigla sam u Melbourne bez velikih očekivanja, a sada sam u polufinalu - rekla je nakon meča Janković.

ČETVRTFINALE
Šarapova - Henin 6-4, 6-0
Janković - S. Williams 6-3, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Cipi_Ri 23.01.2008.

    Sarapova jos nije u finalu , da joj prognozirater pobedu nad Anom ... Strpite se .... Mozda u finalu zaigraju Jelena i Ana.. :)))

  • vedran_zgb 23.01.2008.

    za ivanovicku sam uvijek,osim ak nase igraju a nase igraju tak i tak samo prva kola...

  • k1994m 22.01.2008.

    šarapova je strašno raspoložena.......svi su mečevi ful napeti...odličan AO

Komentiraj...
Vidi sve komentare