To je to što me zanima!

Henry je u gradu: Svi su htjeli autogram od legende Arsenala

Henry je stigao u metropolu s mladom momčadi Arsenala koja od 16 sati igra protiv Dinama na Hitrecu. Zagrepčani su ga prepoznali, a on je strpljivo davao autograme
Vidi originalni članak

Pravu je ludnicu izazvao Thierry Henry danas u Zagrebu. Francuz je stigao u metropolu s mladom momčadi Arsenala koja od 16 sati igra protiv Dinama na Hitrecu u juniorskoj Ligi prvaka. Henry provodi dosta vremena u omladinskom pogonu gdje uči za trenera kako bi jednoga dana možda zamijenio Arsenea Wengera.

Zagrepčani su bez problema prepoznali velikog francuskog napadača koji je pred kraj prošle godine odlučio prekinuti bogatu karijeru te je postao stručni komentator na Sky Sportsu. Uz to i redovno radi s mladićima iz Arsenalove omladinske škole, a u Zagrebu je tijekom šetnje Trgom i parkom u Zrinjevcu podijelio dosta autograma te ispunio želje za fotkanjem. Henry je strpljivo odgovarao na zahtjeve navijača.

Legendarni napadač nosio je dres "topnika" osam godina (1999.-2007.), u 368 utakmica zabio je 226 golova, a 2012. se vratio na posudbu u Arsenal iz New Yorka kako bi pomogao klubu. Francuz je  još nastupao za Monaco, Juventus i Barcelonu.

Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 49

  • Stručni komentator 17.09.2015.

    i dan danas da zaigra za Arsenal, bio bi najbolji u ekipi!

  • arsenalcro 16.09.2015.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • zadar_zadar 16.09.2015.

    bože te sačuvaj likova koji trče za ovim loptoguračima....gle ovog sa brojem 62 na majici...ne mos vjerovat za kime trče pojedinci... da mi neko da 50kn ne bi nijednog od njih pita za autogram... a ni ne znam nijednog niti me zanimaju. ja da njihov đep punim?? ne pune bome ni oni moj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare