To je to što me zanima!

Henry: Sretan sam što ću zaigrati s Ibrahimovićem

Odličan je momak i stvarno veliki igrač. Nadam se da će zaigrati što prije, radujem se tomeizjavio je francuski napadač u Barceloni Thierry Henry
Vidi originalni članak

Barcelonin francuski napadač Thierry Henry istovremeno je i fasiciniran i pomalo razočaran s gledateljima koji su na stadionu Rose Bowl u Pasadeni pratili prijateljsku utakmicu između njegovog kluba i LA Galaxyja u kojem igra slavni engleski reprezentativac David Beckham. Barcelona je pobijedila 2-1, a utakmicu je gledalo više od 90.000 posjetitelja.
- Sjajno je vidjeti publiku u toliko velikom broju, pogotovo u Americi. Bilo nam je zabavno igrati protiv LA Galaxyja, a Becks je zabio sjajan gol iz slobodnog udarca. Moram priznati da sam razočaran što sam čuo zvižduke na njegov račun - priča Henry.
Francuski je napadač biranim riječima progovorio o svom novom partneru u napadačkom redu, švedskom reprezentativcu Zlatanu Ibrahimoviću. Zbog blaže operacije (imao je frakturu kosti na lijevoj ruci), Ibrahimović nije putovao na američku turneju gdje se nalazi Barcelona, a vrlo vjerojatno će prvi put zaigrati u španjolskom Superkupu protiv Athletic Bilbaa, igra se 23. kolovoza.
- Odličan je momak i veliki igrač. Veliko pojačanje za našu momčad, nadam se da će zaigrati što prije. Vrlo se radujem suradnji s Ibrahimovićem - na kraju će Henry.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • heurelio 02.08.2009.

    vec mi se pomalo gade ove izjave Barcinih igraca.... da ne bi bilo ko visoko leti nisko pada!!! :D p.s. osobno mislin da je Inter napravio posa stoljeca, udzep je strpa 50 milki i Eto\'a... Ibra je velika musica i ne znan kako ce podnit da nije glavni tamo!! tu su Messi, Xavi...

  • dusansk 02.08.2009.

    jedva čekam derbi !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare