To je to što me zanima!

Henry Walker dobio je šest pa skinuo pet kila za tjedan dana

U pobjedi protiv Partizana 75-72 Henry Walker je odigrao najbolju partiju za Cedevitu. No nakon tijesne pobjede nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi
Vidi originalni članak

Zabio je tri trice, a publiku je posebno oduševio dvjema blokadama. Henry Walker već je postao miljenik navijača, plješću mu za svaki potez i skandiraju “Johnny, Johnny”. Popularna žestica jasna je aluzija.

- Kad je došao u Zagreb jeo je samo ‘junk food’ i dobio šest kila u tjedan dana. Sad se očito prebacio na hrvatsku prehranu i skinuo ih pet - ispričao je Veljko Mršić nakon tijesne pobjede Cedevite nad Partizanom, devete u 12 kola ABA lige.

- Na momente pokazuje izvanredne poteze koje ostali naši igrači ne mogu izvesti, ali još mora naučiti neke stvari brže rješavati. Drago mi je što ima pozitivan pristup - rekao je trener Cedevite o Amerikancu koji je zabio 11 koševa.

A on je unatoč pobjedi bio vrlo nervozan nakon utakmice.

- Razočaran sam jer smo mislili da će se predati. Ovom pobjedom nitko od nas nije zadovoljan - kaže Walker, svjestan da momčad u ABA ligi mora imati isti pristup kao u Euroligi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prolaznik 01.12.2015.

    bijedna dvorana,bijedna publika,bezveze

  • zmay 30.11.2015.

    macak,zar je stvarno moguće stavit nekoga na ignore? Imam i ja par njih koji bi bili na to listi.

  • Fran Šalat 30.11.2015.

    nije mi jasno kako se prebacio na hrvatsku prehranu pa izgubio 5 kila bilo bi logičnije da je dobio

Komentiraj...
Vidi sve komentare