To je to što me zanima!

Hercegovci iz Čitluka stigli u Trnavu iako ne mogu na tribine

Iako će tiribina biti zatvorena za sve navijače, pristalice Dinama iz Čitluka ipak su odlučile otiši u Slovačku. Prešli su oni stotine kilometara kako bi podržali voljeni klub i tako pokazli ogromnu ljubav prema Dinamu
Vidi originalni članak

Iako zbog kazne neće biti navijača na stadionu u Trnavi, pristalice Dinama iz Čitluka u Hercegovini došle su do Slovačke kako bi podržali voljeni klub. 

Ovi Brotnjaci putovali su stotinama kilometara čime su pokazali kolika im je ljubav prema Dinamu koji je ove sezone vrlo blizu tome da izbori europsko proljeće.

 

Osim toga, igrači Dinama na treningu su ugostili i jednog velikog ljubitelja nogometa, 22-godišnjeg Daniela iz Slovačke. Daniel ima cerebralnu paralizu, a s obzirom na to da je utakmica Spartak - Dinamo zatvorena za gledatelje, njegov je otac u dogovoru s Dinamom organizirao posjet i upoznavanje s igračima za vrijeme treninga u Trnavi.

Njih su dvojica zajedno doputovala na stadion Antona Malatinskeho iz čak 130 kilometara udaljenog mjesta Žiar nad Hronom, samo kako bi vidjeli Dinamo, a za uspomenu su im predani suveniri kluba, među kojima i šal s potpisima igrača.

Daniel je odgledao 15-ak minuta treninga Modrih, a onda je priznao kako prati utakmice kluba za koji ima riječi hvale te da je njegov najdraži igrač napadač Bruno Petković koji mu je obećao svoj dres s utakmice Spartak - Dinamo.

 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • El Guerto 25.10.2018.

    Papci evo zasto su bili tamo... jer smo dobili a decki slave i vole dinamo i hrvatsku sto vi antife koje ste uvijek bili kmetovi izvan rata dok su vam drugi branili granice niksda necete shvatiti. Kmetovi kukavice...

  • BobPell 25.10.2018.

    Imamo državu kakvu smo sebi napravili, rekao bi Tuđman, dodajući da će nam biti onako kako zaslužimo.

  • Pao i ustao. 25.10.2018.

    Da nije slovakinja otisli bi oni .urac u trnavu,platit ce 100 maraka i opleti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare