To je to što me zanima!

Heynckes nezadovoljan: Realu smo servirali golove na pladnju

Trener Bayerna Jupp Heynckes vjeruje da njegova momčad i dalje ima šansu proći u finale Lige prvaka, ali žali za greškama u prvoj utakmici, kojima su Realu poklonili pobjedu
Vidi originalni članak

Odigrana je polufinalna utakmica Lige prvaka između Bayern Münchena i Real Madrida, u kojoj su Madriđani na Allianz Areni ostvarili prednost 2-1 uoči uzvrata na Santiago Bernabeu.

Trener Bavaraca Jupp Heynckes nezadovoljan je jer vjeruje da je njegova momčad poklonila Realu ovu pobjedu.

Nakon što je Joshua Kimmich doveo Bayern u vodstvo pred domaćom publikom u 28. minuti, golovi Marcela i Marca Asensija doveli su dvostruke prvake do još jedne bitne pobjede.

DOMAĆI IMALI PEH Real juri prema finalu: Pao je i moćni Bayern na Allianz Areni

Obrana prvaka Bundeslige kiksala je kod prvog pogotka Madriđana, kada nisu uspjeli očistiti loptu koju je Marcelo pospremio u mrežu. Kod drugog primljenog gola kiksao je Rafinha, koji je na sredini terena dodao loptu protivničkom igraču. Marco Asensio izbio je sam pred Ulreicha i mirno pospremio loptu u gol.

Heynckes žali za načinom na koji je Bayern ustupio pobjedu Realu i za svim propuštenim prilikama svoje momčadi.

- Dali smo Real Madridu dva gola čistim greškama - rekao je za ZDF - Imali smo seriju šansi, koje nismo iskoristili, stoga nije ni čudo da smo izgubili.

MOŽE TO I BOLJE Bavarci se žale na rezultat, a Luka odbrusio: Njihov problem

Bayern je imao više šansi i dominirao je većinu utakmice, ali za tjedan dana ih na Santiago Bernabeu čeka teška zadaća.  Heynckes vjeruje da im sve te stvorene šanse daju nadu da ipak mogu doći do finala.

- Momčad je imala jako puno šansi protiv Madrida. Nemamo što izgubiti, igrat ćemo slobodno.

Dodatne nevolje zadesile su Heynckesa uoči uzvrata. Na utakmici protiv Reala ozlijedila su mu se tri bitna igrača - Arjen Robben, Jerome Boateng i Javi Martinez.

TEŽAK UDARAC Strašan peh: Bayern će biti bez Robbena i Boatenga u uzvratu?

Heynckes se nada da će moći računati na Robbena i Martineza, dok Boateng vjerojatno neće biti spreman.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lijenimartin 26.04.2018.

    Hvala

  • 26.04.2018.

    Opet zahvaljujući sucu Real dobio utakmicu , a luka neka se srami kako u poslijedje vrijeme pada kao da je dobio padavicu . Vidjelo se da je sudac bio naklonjen realu .Dva čista penala nije sudio za bayern .

  • simunicevdom 26.04.2018.

    Spricanje hejteriii

Komentiraj...
Vidi sve komentare