To je to što me zanima!

Hezonja: Dolazim u Orlando pobjeđivati i osvajati naslove

Pratio sam momčad Orlando Magica posljednja dva mjeseca. Čini mi se da su sjajni dečki i izvanredni igrači. Veselim se što ću igrati s njima, poručio je Mario Hezonja
Vidi originalni članak

Mario Hezonja draft je umjesto u Brooklynu dočekao u Barceloni. Zbog poraza od Reala u finalu prvenstva trener je njemu i suigračima zadao kazneni trening pa se novi košarkaš Orlando Magica telefonski morao obratiti navijačima svoje nove momčadi. 

'Oduševljeni smo što si s nama', rekao je Hezonji jedan od voditelja u Amway Centeru nakon što ga je izabrao Orlando.

- Čim sam upoznao dečke iz Orlanda, jako su mi se svidjeli. Sviđaju mi se mladi suigrači, momčad, trener, cijeli Orlando. Ne mogu dočekati da krenem s treninzima. Pratio sam momčad koliko god sam mogao - poručio je peti pick ovogodišnjeg drafta.

Po onome što smo vidjeli na videu prilično smo uzbuđeni što u Orlando dolazi Super Mario. Kakav igrač nam dolazi, što smo dobili?

- Teško je reći kakav sam igrač. Radim sve što trener traži od mene. Dat ću sve od sebe da donesem naslov u Orlando.

Čuli smo puno i o tvom samopouzdanju, nasmijali su se u Amway Centeru.

- Ja sam jednostavno takav. Nije to ništa negativno. To me tjera naprijed, svakog dana na treninzima testiram se fizički, ali i psihički. To je jednostavno Mario Hezonja.

Kako se osjećaš sada kada znaš da dolaziš u NBA i postaješ igrač Orlanda. 

- Uzbuđen sam, ali prije svega jako sam sretan. Čim riješim sve u Europi, dolazim u Orlando. Jedva čekam.

Orlando ima jako mladu i uzbudljivu momčad.

- Pratio sam momčad Magica posljednja dva mjeseca. Čini mi se da su sjajni dečki i izvanredni igrači. Veselim se što ću igrati s njima.

Čuli smo da si igrač koji može osvojiti i natjecanje u tricama i natjecanju u zakucavanjima. Pa to je fantastično.

- Da, ha, ha... Možda jednog dana to i napravim, bilo bi to super.

U Amway Centeru smo, što bi poručio navijačima? Već sada imaš jako puno obožavatelja.

- Mogu im samo reći da ću dati sve od sebe na treninzima, na utakmicama... Gurat ću sebe i svoje suigrače do krajnjih granica, bit ćemo kao braća u momčadi. Borit ćemo se za svaku loptu.

Bilo je lijepo pričati s tobom i dolazi ovdje, jedva čekamo da nam se pridružiš.

- Hvala vam puno. Dolazim!

Evo, rekao je da dolazi. To je najbolje što je mogao reći. Uh, već sam uzbuđen. Vidi se da voli trenirati, želi igrati s ovim igračima i pobjeđivati s ovom momčadi, oduševljeni su bili voditelji u Amway Centeru koji su s Hezonjom razgovarali pred tisućama uzbuđenih navijača Magica.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 30.06.2015.

    Nije se nametnuo u Barceloni zato jer mu retard od trenera nije davao ni 10 min minutaže po tekmi. Pogledaj malo po youtube kako je igrao u barceloni, imaš masu videića. Po samim videićima možeš zaključiti da je već sad sa 20.god jednu stepenicu iznad svih u Barceloninoj momčadi, a i ostalih momčadi Europe. Bit će veliki igrač sigurno.

  • bvb1988 26.06.2015.

    Mali je dobar al gledajući njegova ta zakucavanj to nije ništa posebno, pa u NCAA imaš takvih 50-tak koji tak zakucavaju, u NBA na dunk natjecanju bi ga pojeli, bijelac nikad neće imat taj skok i tu eleganciju zakucavanja ko crnjo

  • dino95 26.06.2015.

    Zašto ovaj članak nije na naslovnici?! SRETNO HEZONJA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare