To je to što me zanima!

'Hezonja je zvijer': Mario autor najbolje akcije u Ljetnoj ligi

Hrvatski NBA košarkaš Mario Hezonja ima tri akcije u Top 10 Ljetne lige. Njegovi se potezi nalaze na prvom, četvrtom i devetom mjestu, a navijači su oduševljeni
Vidi originalni članak

Mario Hezonja nije se mogao na bolji način predstaviti NBA ligi. Njegova dominacija u Ljetnoj ligi dobila je svoju potvrdu. NBA liga na svojoj je stranici objavila Top 10 najboljih akcija, a listu kao da je privatizirao hrvatski košarkaš.

Njegovi su potezi na devetom, četvrtom i prvom mjestu najboljih akcija Ljetne lige. Na devetom mjestu je njegova pobjednička trica protiv LA Clippersa. Na četvrtom je alley-oop protiv Oklahome, a najbolja akcija Ljetne lige je monstruozno zakucavanje hrvatskog košarkaša također protiv Oklahome.

Mario je među košarkaškim obožavateljima u SAD-u dočekan s oduševljenjem, a koliko im se sviđa njegov stil igre dovoljno govori i komentar ispod priloženog videa.

- Vau, Hezonja je zvijer!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • artišta 23.07.2015.

    Ako se pp jutru dan poznaje sve vodi tome da če dani u orlandu bit vrući

  • nezadovoljan 23.07.2015.

    nije sto je Hezonja u pitanju al njegovo zakucavanje na 4. mjestu definitivno je bolje od onog na 3.mj,... a sto se tice njegove igre nastavi li ovako i bude li standrdan igrac mislim da ce postic karijeru kao niti jedan nas igrac do sad u NBA pa cak bi se usudio i vecu od Drazenove koja je nazalost prekratko trajala

  • strmi007 23.07.2015.

    Bit će on odličan

Komentiraj...
Vidi sve komentare