To je to što me zanima!

Hezonja nakon utakmice protiv Partizana: Sućut obiteljima, ne znam što reći. To je katastrofa

Ima tu nas par igrača na koje ne utječe pritisak ni atmosfera. Iako, bilo je predivno za vidjeti drugo poluvrijeme danas. Bili smo fokusirani da okrenemo seriju i idemo u Madrid, rekao je hrvatski košarkaš
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici u Beogradu bio je među ponajboljim pojedincima susreta, a prije druge utakmice Mario Hezonja je oduševio domaće navijače potezom i fotografirao se s djecom prije zagrijavanja. Na utakmici je zabio pet koševa uz šest skokova. Atmosfera je ipak ovaj put bila drugačije nakon tragedije u beogradskoj osnovnoj školi, a to je prokomentirao u hrvatski reprezentativac.

ODUŠEVIO IH JE VIDEO Hezonja potezom dobio novi pljesak navijača Partizana

- Ne znam što reći, užas. Moja sućut obiteljima. Katastrofa. Ne znam što bih rekao, nismo se previše ni spremali - rekao je Mario pa prokomentirao tišinu u prvom poluvremenu i navijanje u drugom.

- Ima tu nas par igrača na koje ne utječe pritisak ni atmosfera. Iako, bilo je predivno za vidjeti drugo poluvrijeme danas. Bili smo fokusirani da okrenemo seriju i idemo u Madrid.

PRIJE UTAKMICE Tužne scene ispred Štark Arene: Tišina, svijeće i počast za žrtve

Real Madrid je drugom pobjedom (85-78) u Beogradu osigurao 'majstoricu' na domaćem terenu, a ta je utakmica na rasporedu u srijedu, 10. svibnja, s početkom u 21 sat.

- Nismo baš nešto posebno odigrali, više smo se borili kao lavovi. Dosta je bilo individualnih akcija, na kraju smo ih nadskakali i koristili mismatcheve po terenu. Nismo prelijepo igrali. Vidi se da imamo veću širinu, više igrača koji mogu doprinijeti i to nam je velika prednost - zaključio je Hezonja.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jamesbond7777 05.05.2023.

    Ovaj je njihov

  • cervelo 05.05.2023.

    Ne prodju li dobija nogu jer igra jako lose..!! U igri je vise od 30 minuta u prosjeku statistika jako losa..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare