To je to što me zanima!

Hezonja oduševio: Izradio je narukvice s posvetom Draženu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja vrijedno trenira i priprema se za novu sezonu, prvu u dresu Portlanda. Aktivan je i na društvenim mrežama, a svoje je pratitelje oduševio narukvicama koje je izradio u Draženovu čast
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja (24) još krči svoj put u NBA ligi. Ljetos je dres New York Knicksa zamijenio onim Portland Trail Blazersa

Aktivan je i na društvenim mrežama gdje se voli pohvaliti mukotrpnim treninzima koje odrađuje. Mora se primjetiti da izgleda impresivno, spremnije nego ikad i ovo bi mogla biti njegova sezona. 

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje pratitelje na društvenim mrežama oduševljava svojim statusima, a i strastveni je igrač megapopularne igrice Fortnite. Ipak, pronašao je vremena i za izradu narukvica kojima se pohvalio na Facebooku. Dao je izraditi njih hrpu, a na svakoj je ime legendarnoga košarkaša Dražena Petrovića s datumom njegova rođenja i smrti.

Pronašao je Hezonja vremena i za sortiranje krumpira s navijačima.

Petrović je Hezonjin uzor, a zbog njega je u Portlandu uzeo broj 44. Upravo je taj broj Petrović nosio u istom klubu, iako je tek u Netsima pokazao svoj puni potencijal.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tejmatebra 25.09.2019.

    jel ga ovo čoby preko štele ubacio?

  • 25.09.2019.

    Što je jaki, može u MMA borce

Komentiraj...
Vidi sve komentare