To je to što me zanima!

Guus Hiddink nakon pobjede: Chelsea još stigne biti prvak

Chelsea je potopio Crystal Palace u gostima 3-0. Prva je to pobjeda Chelseaja pod vodstvom novog trenera Guusa Hiddinka koji kaže da postoji šansa i za naslov...
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja riješili su se Josea Mourinha i počeli su igrati. Chelsea je pobjedom otvorio 2016. godinu. I to prvom gostujućom u zadnjih osam utakmica u Premiershipu. Chelsea je slavio kod Crystal Palacea 3-0.

Prva je to pobjeda Chelseaja pod vodstvom novog trenera Guusa Hiddinka koji je zamijenio Josea Mourinha. Oscar je zabio u 29. minuti, Willian je prekrasnim golom u 60. postavio 2-0, a za konačan rezultat zaslužan je Diego Costa.

- Nećemo pretjerivati, ovo nam je prva pobjeda nakon dugo vremena. Očajnički smo je čekali i trebali. Svi znaju da imamo kvalitetnu momčad, ali ponekad šampionska momčad skrene s puta i teško je vratiti je - rekao je Hiddink i dodao:

- Još je dug put pred nama. Matematički, možemo biti prvaci. Liga je jaka i bit ću sretan ako ovako nastavimo igrati - rekao je Hiddink koji ima ugovor do kraja sezone.

Chelsea je na 14. mjestu lige, 19 bodova iza prvoplasiranog Arsenala.

Premiership, 20. kolo:

  • Crystal Palace - Chelsea 0-3 (Oscar 29, Willian 60, Costa 66)
  • Everton - Tottenham 1-1 (Lennon 22 / Alli 45)
Idi na 24sata

Komentari 90

  • Marko Pejić 05.01.2016.

    chelsea jos stigne … u drugu ligu

  • CfCdrogba11Hrv 04.01.2016.

    nista nije nemoguce dok je a4senal na vrhu hahaha

  • donandres 04.01.2016.

    hahaha, čudna se neka droga valja na otoku, ovaj priča o naslovu, van gaal o pojačanjima, cifre koje bacaju na kojekakve prevare od igrača su bolesne, pa sad nek meni netko kaže da je to normalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare