To je to što me zanima!

Higuain: Cristiano Ronaldo je precijenjen, njegov ego je velik

Ako mu ne kažete da je najbolji na svijetu, niste mu prijatelj. On se ljuti na vas čak i kada na treningu akcija prođe bez da on barem ne takne loptu, otkrio je Higuain...
Vidi originalni članak

Gonzalo Higuain je nakon dobrog razdoblja u dresu Real Madrida od 2007. do 2013. godine ipak napustio 'los blancose' te kao igrač Napolija talijanskim novinarima otkrio i zašto je otišao iz Madrida. 

- Ego Cristiana Ronalda je nevjerojatno napuhan. Ako mu ne kažete da je najbolji na svijetu, niste mu prijatelj. On se ljuti na vas čak i kada na treningu akcija prođe bez da on barem ne takne loptu - otkrio je Higuain pa dodao:

- Gledajte, Cristiano je stvarno jedan od najboljih, ali moje mišljenje je da je isto tako precijenjen. Dijelio sam svlačionicu recimo s Leom Messijem u reprezentaciji i on je potpuna suprotnost - poručio je Gonzalo, koji je za Real odigrao 190 utakmica i zabio 107 golova. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 28.09.2015.

    menader jer potvrdio da je to laz i da on to nikada nije rekao

  • Trolls 28.09.2015.

    Ne može mu se poreći da je jedan od trenutno najboljih na svijetu, ali.... ima ih 11 na terenu... bez ovih ostalih 10, ne bi bio tu di je... dakle...

  • vvvlada 28.09.2015.

    Higuainov ego je puno manji LOL, zaboravio je na svoje prošlogodišnje bljuvotine i nebuloze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare