To je to što me zanima!

Higuain želi zabiti Napoliju, oni uzvratili: 'Dobit ćeš šamarčinu'

Za sve igrače Napolija to je utakmica protiv Higuaina, kojeg smatraju izdajnikom. Koulibaly mu neće ništa pokloniti, mislim da će ga čak dodatno i nagaziti u duelima, rekao je menadžer stopera Napolija
Vidi originalni članak

U subotu od 20 i 45 je na rasporedu talijanski derbi u Torinu između Juventusa i Napolija, a pod posebnim povećalom je igrač od 90 milijuna eura, Gonzalo Higuain.

Argentinac je od 2013. do 2016. nosio dres napuljskog kluba gdje je u 104 utakmice zabio 71 gol i potom zaradio nadimak novog 'Maradone'. Bio je obožavan, a onda je odlučio otići u redove ljutog rivala iz Torina.

Koulibayjev agent: 'Kalidou će ga sigurno nagaziti'

Danas je tamo izdajnik i na derbiju ga ne misle štedjeti. To je i priznao agent najboljeg braniča Napolija Kalidoua Koulibalyja.

- To je u najavi teška utakmica,  Napoli će u Torinu tražiti dobar rezultat - započeo je Bruno Satin pa nastavio:

- Za sve igrače Napolija to je utakmica protiv Higuaina, kojeg smatraju izdajnikom. Koulibaly mu neće ništa pokloniti, mislim da će ga čak dodatno i nagaziti u duelima. Kalidou je brz i jak, dobro ga poznaje i može predvidjeti njegove kretnje - zaključio je igračev agent.

Napolijev trener Sarri: 'Opalit ću Higuainu šamarčinu'

Argentinski napadač se burno rastao s bivšim klubom. Juve je aktivirao njegovu otkupnu klauzulu od 90 milijuna eura i klub sa San Paola ga nije mogao zaustaviti.

- Dva gola protiv Napolija? Nadam se! - rekao je popularni Pipita.

A kako će gostujući trener Maurizio Sarri pozdraviti svog bivšeg igrača?

- Kako ću ga pozdraviti u subotu? Na isti način na koji bi otac pozdravio sina na kojeg je ljut. Na terenu ne postoje prijatelji. Pred nama je jako važna utakmica. Opalit ću mu šamarčinu - rekao je trener Napolija za Sky Italia.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pfc 28.10.2016.

    Napoli pada u Torino,ko po obicaju i steta sto nece bit protivnickih navijaca pa da vide kako Higuain trpa za najjaci klub u Italiji..forza Juve

  • jack07 28.10.2016.

    Dobiva to napoli

  • Dr.Gonzo. 28.10.2016.

    Napoli dobija kanticu , ne bi me cudilo cak ni da Higuain zabije .Jos se igra u Torinu ... Ne znam cemu bahacenje napolitanaca, pas koji laje ne grize jbg .

Komentiraj...
Vidi sve komentare