To je to što me zanima!

Hit na internetu: 'Kako je Žuti Maradonu napravio majmunom'

Robert Prosinečki bio je jedan od najvećih rivala protiv kojih je Diego Maradona igrao, to je sam priznao, a na društvenim mrežama sad kruži snimka driblinga koji mu je prodao u derbiju Seville i Reala
Vidi originalni članak

Dok se nogomet sasvim ne vrati u normalu, fanatici iz Nogometnih ikona rado se prisjećaju nekih događaja iz prošlosti pa su tako "iz naftalina" izvukli snimku od 19. prosinca 1992. i okršaja Roberta Prosinečkog (51) i Diega Maradone (59).

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada navijača Kayserija za 51. rođendan Prosinečkog

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon osvajanja naslova prvaka Europe s Crvenom zvezdom 1991. Žuti je preselio u Real Madrid i zadržao se tamo do 1994., a Maradona je došao u Sevillu iz Napolija 1992. i zadržao se jednu sezonu, a suigrač mu je bio Davor Šuker (52), kasniji igrač Reala.

U drugom poluvremenu te utakmice Real je imao slobodnjak s lijeve strane iskosa, Prosinečki je uzeo loptu i krenuo jedan na jedan s Maradonom. Lagano "rolanje" desnom nogom prema unutra pa finta prema van i "Veliki žuti" izbacio je "Malog zelenog".

Maradona je na kraju ipak slavio, Sevilla je pobijedila 2-0 golovima upravo Šukera i Marcosa Martína, ali na društvenim mrežama i danas se često vrti snimka upravo majstorija Prosinečkog s te utakmice.

Nije to zaboravio ni Diego pa je prošle godine na Instagramu objavio fotomontažu s rivalima protiv kojih je igrao. Među 23 igrača je i lik upravo Prosinečkog.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • karburator 30.05.2020.

    Prate se nogometne ikone nema sta...vrhunski novinari rade na 24h vrhunski

  • komentator__Luka 30.05.2020.

    on na cigaretama i alkoholu a maradona na kokainu...i opet su rasturali!

  • www.24 30.05.2020.

    Žuti legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare