To je to što me zanima!

Hitzfeld: Protiv Španjolaca zaista nemamo što tražiti

Moramo biti realni i reći da nemamo puno izgleda. Želimo li izbjeći poraz, svaki igrač mora odigrati svoju utakmicu života, kaže izbornik Švicarske
Vidi originalni članak

Španjolska ima najbolju veznu liniju na svijetu i najbolji napad. A ako baš hoćete, mogli bismo razgovarati i o tome je li stoperski par Puyol - Pique također najbolji. O golmanu ne treba trošiti previše riječi, rekao je švicarski izbornik Otmar Hitzfeld uoči utakmice u Durbanu i dodao:
- Moramo biti realni i reći da nemamo puno izgleda. Želimo li izbjeći poraz, svaki igrač mora odigrati utakmicu života, a oni moraju imati loš dan. A to je malo vjerojatno. Naše su šanse Slovačka i Novi Zeland.
U španjolskom taboru je kao na izletu. Svi su dobre volje, treniraju odlično i idilu narušavaju jedino ozljede Inieste i Torresa.
Del Bosque će poštedjeti obojicu i ostaviti ih na klupi. Ući će ako bude nešto neplanirano.
- Super nam je ovdje. Opušteni smo i jedva čekamo utakmicu. Gledali smo Švicarce, to je vrlo dobra momčad, ali mi pucamo od samopouzdanja - rekao je Xabi Alonso uoči utakmice.
Španjolska nikad nije izgubila od Švicarske. Igrali su međusobno 18 puta i Švicarska je samo triput uspjela izvući remi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • markoCH 16.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_37063 16.06.2010.

    ma bice utakmica opet nikakva ka i silo Sp do sad

  • dccro 16.06.2010.

    ja se nadam da će nam furija priuštiti bolji nogomet čak i od njemačke

Komentiraj...
Vidi sve komentare