To je to što me zanima!

Iduće sezone i četvrti klub iz HNL-a u Europi, a evo i zašto...

Šibenik se nije niti prijavio za europska natjecanja, dok će Hajduk završiti među prva tri i tako automatski osigurati Europu
Vidi originalni članak

Pobjeda Hajduka u Koprivnici u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa žestoko se slavila u Splitu, a razloga za zadovoljstvo ima još nekoliko hrvatskih prvoligaša.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, ispadanjem Slavena Belupa, i četvrti po tablici iz HNL-a bit će naš predstavnik u Europi. Jer Šibenik se nije niti prijavio za europska natjecanja, dok će Hajduk završiti među prva tri i tako automatski osigurati Europu, iako to doduše još nije matematički potvrdio.

HNL ludilo tako se nastavlja. Dinamo i Hajduk u utrci su za naslov, dok se čak šest klubova bori za preostala dva mjesta u Europi, među njima i Slaven koji svoju europsku ulaznicu nije uspio osigurati preko kupa.

IMA I JEDNA DOBRA VIJEST Ulaznice za Hajduk - Milan su u prodaji. Švicarci krivo napisali ime hrvatskog predstavnika OPALILI IH PO DŽEPU HNS teško kaznio Hajduk zbog nereda Torcide i vrijeđanja suca

Razlika između trećeplasiranog Osijeka i osmoplasirane Lokomotive je samo pet bodova, a do kraja prvenstva ostalo je još osam kola.


 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • xajduk split srpsko ime toooo 13.04.2023.

    Ajdug je prodal klupski autobus, skoro nov, nikad vozen u Europi...

  • Dalmatinski čovik 1986 13.04.2023.

    Uzalud sve. Jedino dinamo igra europska natjecanja eventualno i Rijeka ovi ostali 0 bodova

  • jozojozic77777777@gmail.com 13.04.2023.

    Prošle godine uz Kustića dobili kup,a tako i ove,još me nebi iznenadiu da prebace finale na Poljud

Komentiraj...
Vidi sve komentare