To je to što me zanima!

HNL: Četiri gola Senijada Ibričića i pobjeda Varteksa

Zagrebaši su se lako obračunali s Međimurjem u Kranjčevićevoj, Lučić je donio pobjedu Varteksu u Vinkovcima, a Inter i Šibenik nisu zabijali
Vidi originalni članak

Izborio je i zabio penal. Pa oduzeo loptu i zabio. Onda je pogodio i nakon kornera iz blizine. I na kraju zabio još jednom, i četvrti put. U međuvremenu je stigao i asistirati za jedan gol... Tako nekako izgleda rezime možda i najbolje utakmice u karijeri Zagrebove 'desetke' Senijada Ibričića. Četiri gola i asistencija u jednoj utakmici, pa makar na drugoj strani stajalo slabašno Međimurje, impresivan je učinak.
Ćiro Blažević je u danima prije gostovanja Čakovčana ostao i bez onih malo preostalih napadača. Lovrek, Piškor, Grgić, Jurendić i Špičić bili su izvan konkurencije, ali Zagreb je ipak uspio zabiti šest komada. Pri čemu je u sjeni velike Ibričićeve utakmice ostao Miroslav Pejić. Ćirin "igrač za sve pozicije" zaigrao je u špici i zabio dva gola, što nije nimalo loše... Jedini gol za Međimurje kod 2-0 je iz slobodnjaka zabio Josip Milardović.
Iako se bori za izbjegavanje kvalifikacija za ostanak, Cibalia je u Vinkovcima odigrala mlaku utakmicu. Odlični Varteks to je iskoristio i "bombom" braniča Marija Lučića s više od 30 metara osigurao tri boda. Taj je udarac završio u lijevim rašljama Davora Burcse. Vinkovčani su propustili dvije šanse na otvaranju utakmice, a Mario Dodik u 76. minuti je pogodio stativu. No zabiti nisu uspjeli i bodovi su otišli u Varaždin.
Bez golova je završilo na Šubićevcu. Inter je kod Šibenika došao do važnog boda u grčevitoj borbi za 10. mjesto, iako su domaćini bili bliže pobjedi. Vitaić i Zec imali su dobre šanse u prvom poluvremenu, ali sjajne dvije prigode promašio je Interov Sivonjić. U nastavku nije bilo previše uzbuđenja sve do posljednjih 15-ak minuta. A onda su Zec dvaput i Bulat jednom promašili pobjedu. Ovoga puta raduju se gosti iz Zaprešića.

HNL, 28. KOLO
ZAGREB - MEĐIMURJE 6-1 (Ibričić 12-11m, 15, 39, 55, Pejić 47, 65 / Milardović 37)
CIBALIA - VARTEKS 0-1 (Lučić 59)
ŠIBENIK - INTER 0-0

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare