To je to što me zanima!

HNL dočekao otvaranje tribina, ali nitko ne prodaje ulaznice!?

U današnjem nastavku HNL-a Hajduk odrađuje drugu utakmicu kazne i igrat će bez gledatelja, a Rijeka i Istra na tribine puštaju samo pretplatnike
Vidi originalni članak

Od 29. kola gledatelji se smiju vratiti na utakmice HNL-a, slavodobitno su objavili HNS i klubovi prošli tjedan.

Odradili su još prošli vikend pred praznim tribinama i eto, dočekali su utorak za povratak publike. Ali - ćorak! Prvi dan povratka gledatelja na HNL ni jedan klub ne prodaje ulaznice!

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovce testirali na korona virus

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka i Istra odlučili su dolazak na stadion omogućiti samo pretplatnicima. Rijeci je to baš otprilike trećina kapaciteta Rujevice, koliko je zbog sigurnosnih mjera i dopušteno. Uz pridržavanje razmaka od metar i pol, dakle korištenja svake treće sjedalice.

NEK JE PO ZAKONU Maknuli preporuku da publika na tribinama HNL-a nosi maske

Hajduk, pak, odrađuje drugu utakmicu kazne zbog huligana pa će protiv Varaždina igrati na praznom Poljudu. Splićani su jedina momčad sa stopostotnim učinkom nakon korona pauze - dvije pobjede u dvije utakmice. Sad stiže i treći davljenik, na čijoj je klupi Samir Toplak. On je u dresu Varteksa na Poljudu igrao ratne zime 1992. i završilo je 2-2.

- Ne sjećam se baš te utakmice ni kako smo putovali do Splita u to ratno doba. Samo pamtim da nam je i Zadar bio domaćin na Poljudu. Protiv Tudora sam igrao 1996., on je bio mladić, tek ulazio u momčad Hajduka - govori nam Toplak.

A i zadnju utakmicu za Varteks Toplak je odigrao baš protiv Hajduka, u Varaždinu je 2003. opet bilo 2-2, kao i u prvoj njegovoj utakmici protiv “bijelih”. Kao trener je od 23 utakmice protiv Hajduka pobijedio u dvije: s Varaždinom 2011. Vučevića 3-0 i s Interom 2016. Burića 2-0. Dinamo nije pobijedio ni jednom u 24 pokušaja, Rijeku je svladao dvaput u 26 susreta, a Lokomotivu čak deset puta u 23 okršaja.

VARAŽDINSKI 'SIN VJETRA' Igrao sam za Hajduk i mladu reprezentaciju, punio mreže, a sad punim aparate za kavu

- Obregon se ozlijedio, ide s nama na put, ali ne znam hoće li igrati. Inter je pokazao da se može s Hajdukom, odlično su stajali u obrani, ali ja se ne želim samo braniti. Htio bih ponoviti utakmicu protiv Rijeke, koja nam nije u drugom poluvremenu stvorila opasniju šansu. A Hajduk igra u sličnoj formaciji kao Rijeka pa se ne moramo puno prilagođavati, ostat ćemo u istom ritmu - dodao je Toplak, kojeg nakon Hajduka čekaju izravne bitke za ostanak protiv Intera i Istre.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kravojeb Kotarski 16.06.2020.

    jel lokomotiva pocela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare