To je to što me zanima!

HNL je opasan po zdravlje: Ivi Šušku pozlilo je, a nije bio prvi

HITNA POMOĆ Ivi Šušku, treneru Osijeka, pozlilo je nakon utakmice protiv Zagreba u kojoj su njegovi minimalno slavili. Nije prvi trener koji je potražio pomoć liječnika
Vidi originalni članak

Osijek se bori za ostanak, a stres takvih utakmica osjetio je Ivo Šušak. U svlačonici mu je pozlilo, pa nije mogao doći na konferenciju za novinare.

Već u završnici utakmice, kada je Osijek grčevito branio prednost, Ivo Šušak bio je vidno potresen. Inače, uvijek smireni trener žučno je reagirao na sudačku odluku. Osijek je pobijedio, a Šušku odmah nakon utakmice pao šećer. Srećom, nakon pružene pomoći Šušak je “stao na noge”.

S klupe je u bolnici završio i bivši trener Hajduka Ivica Kalinić.

- Joško, loše mi je! Molim te, pokušaj voditi momčad - rekao je Hajdukov trener Ivica Kalinić pomoćniku Jošku Španjiću 2009. godine u susretu Hajduka i Žiline. 

U bolnici je doživio infarkt, ali je, srećom, sve završilo dobro. Po izlasku iz bolnice Kalinić je rekao da su mu liječnici preporučili da ne gleda utakmice.

U bolnici je završio i Marijan Vlak. Nakon što je dobio otkaz na klupi Dinama, Vlak je završio u KBC Rebro. Dijagnosticiran je porast tlaka i problemi sa srcem. Srećom, i s Vlakom je bilo sve u redu. HNL je, čini se, sve opasniji za zdravlje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • legaos 04.05.2015.

    Tako može reagirat samo trener koji ima emocije prema klubu kojeg vodi u ostalom to se vidjelo na press konferenciji kada se Šuška predstavljalo kao novog trenera

  • 04.05.2015.

    E moj lega, čuprija se gega ...

  • no sleep 04.05.2015.

    kad imamo trenere iz doba napoleonovih ratova

Komentiraj...
Vidi sve komentare