To je to što me zanima!

HNS će Daliću ispuniti želju?! Dovodi Ladića u stručni stožer

Dalić je u preliminarnom popisu putnika za Mundijal uvrstio i Dražena Ladića, a popis je uručen odgovornima u savezu koji je sada na potezu. Podsjetimo, on i izbornik surađivali su u mladoj reprezentaciji
Vidi originalni članak

Kako doznaje index.hr, Dražen Ladić trebao bi biti dio stručnog stožera Zlatka Dalića na Svjetskom prvenstvu 2018. u Rusiji.

Izbornik želi dugogodišnjeg prijatelja i nekadašnjeg suradnika iz mlade reprezentacije u svom stožeru, a o tome se Izvršni odbor HNS-a trebao očitovati puno prije. 

S obzirom na turbulencije i pozadinsku smjenu vlasti, ta tema nije došla na repertoar kod čelnika saveza.

Isti izvor doznaje kako je Dalić u preliminarnom popisu putnika za Mundijal uvrstio i Dražena Ladića, a popis je uručen odgovornima u Savezu.

Ladić, koji je kritizirao rad HNS-a, nedavno je blokirao Dinamo zbog duga iz vremena bivše Croatije i mirno čekao prekrajanja u HNS-u. Kad se to dogodilo, u savez je stigao popis za SP i na njemu je Ladićevo ime.

Sada je HNS na potezu...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • ANONIMUS100 28.02.2018.

    Bravo Dalicu,dovedi kad hoces nekog za savjetnika,ali neces kog hoces, nemas sretnu vilu, a jos uvijek netko drugi vuce konce u vrhu nogometa u Hrvata, a znamo I tko....

  • Croatian_Football 27.02.2018.

    Moraju mu nekako vratit dug,gdje ces boljeg paravana od repke...ionako nis nece morat radit,sam se zaj...at po Rusiju dok ne zavrsi natjecanje po skupinama i sjeda lova na njegov racun!!

  • josica 26.02.2018.

    Vi ste svi bolesni ! Hrvatski narod je bolestan. Ima karcinom mozga , primozga i malog mozga. Pa ko nama valja ? Modrić, Raketa, Mandžo, Bilić, ...tko nam valja ? Bolesnici okanite se pisanja po internetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare