To je to što me zanima!

HNS će tužiti tvrtku zbog grba? Ekonom Pilčić: Bez komentara

HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta, kažu u savezu
Vidi originalni članak

Grb Republike Hrvatske s prvim bijelim poljem na dresu hrvatske nogometne reprezentacije na Euru? Nemoguće? Razmislite opet. Baš se takva pogreška potkrala "vatrenima" na utakmicama u Velikoj Britaniji i Danskoj. I nitko je nije primijetio...

HNS se od svega ogradio rekavši kako je tisak odgovornost tvrtke Sitotisak Decolor iz Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Hrvatska - Španjolska 3-5

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena", kažu u savezu.

"Hrvatski nogometni savez tražit će odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjeran propust, zbog kojeg se ispričavamo javnosti i hrvatskim navijačima."

"Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta", zaključili su.

Ekonomi u reprezentaciji su, inače, Mladen Pilčić, Goran Vincek i Dennis Lukančić.

- Ovo mi je prvi glas - rekao nam je Pilčić, legenda Grobnika, kad smo ga nazvali za komentar.

- Taj dio sa zastavama nije u našoj ingerenciji, nego to radi jedna tvrtka iz Varaždina. Uz najbolju volju, sve što mogu reći je da nemam komentara.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • boja1964 30.06.2021.

    Krivac je isključivo hns. Kada daš nekome nešto raditi taj prvo napravi pripremu i pošalje ti je na pregled i odobrenje. Tek nakon toga se pristupa štampanju. Znači ovo je netko u hns pregledao i odobrio. Godinama sam davao dresove na štampanje i procedura je uvijek bila ista. Priprema, pregled i odobrenje. No u seljačkoj radnoj zadruzi kakva je hns ovo je normalno i očekivano.

  • Joe Frescobaldi Soter 29.06.2021.

    ...netko jest igrao rukom u šesnaestercu (16-terac); još naš igrač kaže ruka ali tu je trebao upozoriti kapetana a on delegata da je bila ruka za penal i pobjedu Hrvatske 4:3. Trebali su iskoristiti đokera zovi a to jest VAR ;: .... VAR videotehnologija (eng. Video Assistant Referee ili skraćeno VAR) sustav je koji se koristi u nogometu kako bi se glavnom sucu pomoglo pregledati nejasne situacije tijekom utakmice. Sustav je razvijen početkom 2010-ih u Nizozemskoj. Bivši elitni sudac, Raymond van Meenen, tada suradnik nizozemskog nogometnog saveza, a od 2018. šef Feyenoordove akademije, bio je jedan od pionira i ključnih osoba za razvoj sustava. Sustav je već rabljen u talijanskoj Serie A i njemačkoj Bundesligi. Međunarodna nogometna organizacija FIFA obznanila je u ožujku 2018. da će se VAR koristiti na Svjetsko prvenstvo u nogometu 2018. u Rusiji. Prema FIFA-inim pravilima tehnologija se može koristiti u kombinaciji s zgoditcima (je li lopta prešla crtu, je li bilo zaleđe), kaznenim udarcima (video sudac može sam obavijestiti glavnog suca o propustima) ili u slučaju crvenog kartona. Čak i u drugim sportovima postoji mogućnost video odlučivanja, prvenstveno kod zgoditaka, između ostalog u hokeju na ledu.

  • PredragKišurek 29.06.2021.

    Grb je napokon onaj kakav treba biti nabijem onog koji je to prvi otkrio i piše o grbu a ne o nogometu.Grb je pravi a vi iz saveza idite u p.m.Profiteri tužiti firmu da bi te iste pare podjelili međusobno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare