Sport

Komentari 101

HNS će tužiti tvrtku zbog grba? Ekonom Pilčić: Bez komentara

HNS će tužiti tvrtku zbog grba? Ekonom Pilčić: Bez komentara

HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta, kažu u savezu

Grb Republike Hrvatske s prvim bijelim poljem na dresu hrvatske nogometne reprezentacije na Euru? Nemoguće? Razmislite opet. Baš se takva pogreška potkrala "vatrenima" na utakmicama u Velikoj Britaniji i Danskoj. I nitko je nije primijetio...

HNS se od svega ogradio rekavši kako je tisak odgovornost tvrtke Sitotisak Decolor iz Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Hrvatska - Španjolska 3-5

"Nažalost, dogodila se nenamjerna greška u ručnom vektorskom crtanju i potom u tiskanju hrvatske zastavice uoči Europskog prvenstva, koja potom nije primijećena", kažu u savezu.

"Hrvatski nogometni savez tražit će odgovornost od tvrtke Sitotisak Decolor te interno disciplinirati djelatnike odgovorne za ovaj nenamjeran propust, zbog kojeg se ispričavamo javnosti i hrvatskim navijačima."

"Dakako, HNS odbija svaku pomisao da bi se radilo o namjernom izvrtanju hrvatskog grba kojeg hrvatske reprezentacije godinama ponosno predstavljaju diljem svijeta", zaključili su.

Ekonomi u reprezentaciji su, inače, Mladen Pilčić, Goran Vincek i Dennis Lukančić.

- Ovo mi je prvi glas - rekao nam je Pilčić, legenda Grobnika, kad smo ga nazvali za komentar.

- Taj dio sa zastavama nije u našoj ingerenciji, nego to radi jedna tvrtka iz Varaždina. Uz najbolju volju, sve što mogu reći je da nemam komentara.