To je to što me zanima!

HNS izašao u susret Dinamu: 'Vječni derbi' igra se u petak

Mnogi pretpostavljaju kako je razlog ranijeg termina utakmica Dinama i Atalante koja će se igrati 26. studenog u Milanu. Bjeličina momčad je većinu utakmicu HNL-a igrala petkom zbog Lige prvaka...
Vidi originalni članak

Derbi Hajduka i Dinama uvijek se igrao u subotom u 'prime timeu', u vrijeme kada je većina ljudi slobodna i kada navijači mogu u miru otići na gostovanje, no ovaj put odlučeno je drugačije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vodeći klub Prve HNL Hajduk objavio je na svojim stranicama kako će se derbi protiv Dinama (16. kolo) igrati u 22. studenog, u petak od 18 sati na Maksimiru. To je zasad objavio samo Hajduk, dok od HNS-a i 'modrih' još nema riječi.

UEFA HONORIRA USPJEH "MODRIH" Hvala, Dinamo: Devet klubova HNL-a dobit će po 460.000 kn

Mnogi pretpostavljaju kako je razlog ranijeg termina utakmica Dinama i Atalante koja će se igrati 26. studenog u Milanu. Bjeličina momčad je većinu utakmicu HNL-a igrala petkom zbog Lige prvaka, a tako će sada biti i s Vječnim derbijem. 'Modri' će imati dan pripreme više za važnu utakmicu protiv Atalante u 5. kolu Lige prvaka.

Ova vijest nije baš oduševila one navijače koji rade petkom i nisu u mogućnosti doći na utakmicu. Ipak je riječ o radnom danu i o derbiju koji se tijekom povijesti većinom igrao vikendom zbog velike gledanosti i posjećenosti na stadionima.

Splićani su odnijeli pobjedu u prvom derbiju sezone golom Jradija, a na novog pobjednika saznat ćemo u subotu. Pardon, petak...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • 17.10.2019.

    Zasto igraju u Milanu a ne Bergamu?

  • MRAVAC26 16.10.2019.

    Da nismo u EU Hajduk nikad europu vidija nebi .. Tko je 3 milj kuna dao Hajduku ?? DINAMO !! I TKO NA KRAJU ONDA POMAŽE ??

  • kirbi78 16.10.2019.

    To je u redu, Dinamo je naš jedini prdstavnik u Europi i svaki klub u HNL mu mora izać u susret da se mogu što bolje pripremiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare