To je to što me zanima!

HNS je odbio Hajdukovu žalbu, Poljud prazan sve do proljeća

HNS je potvrdio kaznu Hajduku od četiri utakmice bez navijača zbog incidenata na derbiju protiv Dinama. Splitski 'bili' prvi će put pred publikom igrati tek 9. veljače 2019. godine protiv Lokomotive
Vidi originalni članak

Utakmice protiv Rijeke, Intera, Slaven Belupa i Istre Hajduk će igrati pred praznim tribinama, potvrdio je Hrvatski nogometni savez, koji je odbio žalbu splitskog kluba na kaznu disciplinskog suca Alena Klakočera.

Hajduk je kaznu od četiri utakmice bez navijača dobio zbog incidenta na derbiju u Splitu protiv Dinama 29. rujna (0-0) kad je vatrogasac teško ozlijeđen od topovskog udara koji su bacili splitski navijači i koji mu je raznio prst.

Splitski 'bili' prvu će utakmicu pred navijačima igrati tek 9. veljače 2019. godine protiv Lokomotive

Prošle sezone Hajduk je platio gotovo milijun kuna zbog divljanja navijača.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • hyndaii 20.10.2018.

    Trebali su im povećati kaznu pa neka se opet žale.

  • Zajebanko 20.10.2018.

    Kamere na tribine i kaznjavati pojedinca a ne kolektiv jbte sjeverna koreja. Onaj tko je crtao kukasti kriz, njega najmanje zaboli sto smo igrali pred praznim tribinama, tako i ovog bacača pirotehnike. I zasto bi mi svi ostali ispastali? Zasto?? Eeeeeeej! Neko nacrta kukasti i kompletna nacija ne moze na utakmicu? Meni to nije normalno, budala ce uvijek biti, pronadji i zestoko procesuiraj, sveta Margaret Thatcher..

  • dottie 19.10.2018.

    Hahah do 2.mj Hajduk u bankrotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare