To je to što me zanima!

HNS još prikuplja dokaze i taji ime dopingiranog nogometaša

U nogometnom Savezu i dalje ne žele reći ime igrača koji je uzimao zabranjene supstancije, no uspjeli smo doznati da je riječ o bivšem nogometašu Splita...
Vidi originalni članak

Trener Vinko Šaka te nogometaši Mario Darmopil i Danijel Mađarić doživotno su isključeni iz nogometne organizacije! Nakon pravomoćne presude redovitog suda zbog sudjelovanja u aferi "Offside", spomenuti je triling sad drakonski kaznila i nogometna organizacija. Ovu je odluku donijela Disciplinska komisija HNS-a na sjednici u utorak u Rusanovoj 13, a Šaka, Darmopil i Mađarić mogu se žaliti Komisiji za žalbe. Na dnevnom je redu trebao biti i slučaj dopinga na jednoj jesenskoj utakmici Prve HNL, jedan je igrač bio pozitivan na testu.

No, Disciplinska komisija HNL-a prolongirala je odluku zbog naknadnog prikupljanja potrebne dokumentacije. U Savezu i dalje ne žele reći ime nogometaša koji je uzimao zabranjene supstancije, no uspjeli smo doznati da je riječ o bivšem nogometašu Splita, koji je trenutačno bez kluba.

Odgođena je i odluka u vezi s tužbom Zagrebova nogometaša Celiščaka, koji je tužio predsjednika NK Zagreba Dražena Medića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bbbbb 08.02.2012.

    Ma ne taje oni ime,nego nemogu se dogovoriti koga od te gomile napušenih tzv.nogometaša da žrtvuju u ime ostalih.

  • uvijek_najgori 08.02.2012.

    Drugi ikada u Hnl??Zar su stvarno nasi nogometasi tako "cisti"

Komentiraj...
Vidi sve komentare