To je to što me zanima!

HNS je klubovima predstavio ponude: Svote ostaju u tajnosti

Hrvatski nogometni savez ranije je objavio natječaj za dostavu ponuda za TV prava za natjecanja i utakmice kojima je vlasnik HNS. Sedam ponuda stiglo je u Savez. U pitanju je razdoblje od sedam godina (2022. - 2029.)
Vidi originalni članak

Otkup TV prava na razdoblje od deset godina zvuči pomalo nerealno, ali takva je situacija s pravima na koje vlasništvo ima HNS. Naš je nogometni savez na čelu s Davorom Šukerom predstavnike prvoligaških klubova upoznao s ponudama za otkup medijskih prava na utakmice Prve HNL, te nešto utakmica ostalih liga i reprezentacije.

Kako saznajemo, predstavnici klubova, među kojima jedino nije bio predstavnik Slaven Belupa, složili su se da se s ponudama još ne izlazi u javnost kako pojedini pojedini prijavljeni na natječaj ne bi bili javno izloženi s danom ponudom, već će o svemu odlučivati Izvršni odbor HNS-a nakon što se pojedinačno sastanu s predstavnicima klubova.

 Također, to bi moglo značiti da bi pojedini klubovi mogli dobivati i dvostruko ili trostruko više sredstava od TV prava nego što su dobivali, a to bi za klubove poput Istre i Varaždina mogao biti solidan pomak na financijskom planu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • PeroMarić 14.05.2020.

    Jad i bijeda hr.nogometa

  • since28101950 13.05.2020.

    "HNS je klubovima predstavio ponude: Svote ostaju u tajnosti" hahahaha pa kako je onda predstavio ponude??

  • pedala 13.05.2020.

    HDZ lopovi, normalno da se kriju ponude kad nema tu transparentnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare