To je to što me zanima!

HNS obećao: Stiglo je vrijeme, izgradit ćemo stadion u Zagrebu

Vidjeli ste kako izgledaju stadioni u Katru i stvarno je došlo vrijeme da nogometni navijači u Hrvatskoj dobiju dostojni dom, kazao je Kustić.
Vidi originalni članak

U 2023. godini krećemo u izgradnju stadiona u Zagrebu, u obnovu Poljuda i ostalih stadiona na kojima igra hrvatska reprezentacija, kazao je na dočeku 'vatrenih' predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Marijan Kustić.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček 'vatrenih'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislim da je konačno stiglo vrijeme, a i ova bronca iz Katra je potvrda toga. Dobio sam uvjerenje od zagrebačkoga gradonačelnika i premijera da 023. godini krećemo u izgradnju stadiona u Zagrebu, u obnovu Poljuda i ostalih stadiona na kojima igra hrvatska reprezentacija - Kustić je rekao.

Šef HNS-a je bio oduševljen dočekom Vatrenih.

PONOSNI IZBORNIK VIDEO Dalić objavio snimke iz busa i napisao samo dvije riječi FEŠTA U ZAGREBU Modrić i Livaja obećali su zlato, Dalić poručio: To je Hrvatska naših snova, takva mora biti!

- Očekivali smo da će biti doček, ali ovako nešto nismo ni sanjali jer je hladno vrijeme i zima je. A i veseli me jako puno mladih ljudi na Trgu. Ovo može samo nogomet napraviti - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: LUDI DOČEK VATRENIH NA TRGU

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kp 19.12.2022.

    Ne pita se vas ako gradonačelnik njegova desna ruka rada dozvole onda ok prije nemože.

  • adis23 19.12.2022.

    Mene bi bilo sram da nakon 4 god. opet spominjem stadion i njegovu izgradnju. 😓

  • ferdo zagorec 19.12.2022.

    Ista priča bila prije četiri godine i što se dogodilo?Ništa!Tako će i ovaj put.Zamisli u 4god.imaju spreman projekt za rekonstrukciju Kranjče,pa treba projekt za Maksimir,pa se dogovoriti sa popovima za zemljište,pa će doći nova vlast pa opet ništa i tako do valjda 2050-e!

Komentiraj...
Vidi sve komentare