To je to što me zanima!

HNS je u problemima: Kamp im ne odgovara zbog 'bijelih noći'?

U predjelu u kojem je HNS izabrao kamp u Rusiji, zbog prirodnog fenomena noći su kao dan. U Savezu navodno razmatraju odustati i izabrati neki drugi kamp kako bi izbjegli probleme s nesanicom
Vidi originalni članak

Hrvatsku delegaciju u Rusiji oduševio je Woodland Rhapsody Resort, prekrasan kamp koji se nalazi 60-ak kilometara od St. Peterburga u mjestašcu Iličevo. Smješten uz prelijepo jezero, izdanje ima četiri zvjezdice i Vatrenima bi ponudilo potpuni mir. 

Ima samo jedan problem, od 11. lipnja do 2. srpnja cijeli dan je - dan. Radi se o prirodnom fenomenu 'bijelih noći' poznat i kao fenomen 'ponoćnog sunca'.

U tom razdoblju dijelovi planete sjeverno od Arktičkog kruga noć se pretvara u dan. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

U takvom bi okruženju Modrić i društvo, nenaviknuti na svijetlu noć, mogli imati problema s nesanicom i umorom, a to je zadnja stvar koja bi trebala izborniku Zlatku Daliću, da se brine spavaju li njegovi igrači uoči ključnih utakmica na SP-u.

Woodland Rhapsody Resort bio je prvi izbor HNS-a, ali nakon saznanja o ovom fenomenu, dobro će razmisliti. Do 16. prosinca Savez bi trebao javiti organizatorima SP-a koji je kamp izabrao.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Budni 10.12.2017.

    Eto šanse da cijeli upravni odbor HNS ode na 2-3 mjeseca po Rusiji tražiti kamp! Barem neće u Hrvatskoj platiti velike režije!

  • Iskrivljena antena 10.12.2017.

    Crne noći bijeli putevi mene zovu žive u meni

  • rimad001 10.12.2017.

    bar neće biti nočnih tuluma,znači idemo daleko

Komentiraj...
Vidi sve komentare