To je to što me zanima!

HNS prošao bez ikakve kazne za Armeniju: Nije bilo dokaza da su naši navijači radili nerede

Još se čeka odluka Uefine Disciplinske komisije za ustašku zastavu na Rujevici u okršaju s Latvijom, ali za tučnjavu na tribinama u Erevanu Hrvatska je prošla bez kazne
Vidi originalni članak

Disciplinska komisija Uefe donijela je odluku o zatvaranju disciplinskog postupka protiv Hrvatskog nogometnog saveza za ponašanje navijača na utakmici kvalifikacija za Euro Armenija - Hrvatska, javlja HNS..

Nakon utakmice u Erevanu, prema prijavi delegata, pokrenut je disciplinski postupak protiv HNS-a zbog ponašanja navijača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon iscrpnog očitovanja Hrvatskog nogometnog saveza, Disciplinska komisija Uefe je na sjednici održanoj 28. rujna zatvorila disciplinski postupak.

- Naravno, raduje nas ovakva odluka Uefine Disciplinske komisije jer smatramo da smo kroz svoje detaljno očitovanje dokazali da Hrvatski nogometni savez nije odgovoran za nerede na stadionu u Erevanu odnosno da ne postoje dokazi da su u tim neredima sudjelovali hrvatski navijači. Zahvaljujem pravnom teamu koji je pripremio izvrsno očitovanje te našem odjelu sigurnosti koji je kvalitetno pripremio utakmicu i priložio važne dokaze tijekom ovog postupka - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Hrvatski nogometni savez još iščekuje odluku Disciplinske komisije po pitanju utakmice Hrvatska - Latvija odigrane u Rijeci, a za koju je HNS prijavljen zbog rasizma i diskriminacije, dodaje HNS.

Dakle, Uefa nije kaznila HNS za Erevan, ali iščekujemo odluku za ustašku zastavu na Rujevici.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ivanunited 29.09.2023.

    Naši revni sugrađani i susjedi, uvijek prijavljuju za sva natjecanja....Teško im pada uspjeh Hrvatskih sportaša....

  • NU 29.09.2023.

    Vidimo li to suzu u novinskim oku?!

  • LUKAM10 LEGENDA 29.09.2023.

    Idemo u osijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare