To je to što me zanima!

HNS se izborio: Hrvatska sve tri utakmice igra u 'kockicama'

Hrvatski reprezentativci, umjesto dogovorene plave garniture, igrat će utakmicu otvaranja SP-a protiv Brazila 12. lipnja u prepoznatljivim crveno-bijelim 'kockicama'
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija trebala je Svjetsko nogometno prvenstvo protiv Brazila otvoriti u 'gostujućem' plavom dresu, no cijeli svijet 12. lipnja (22 sata) u Sao Paulu ipak će gledat Kovačeve izabranike u prepoznatljivom crveno-bijelom dresu s kockicama.

Hrvatski nogometni savez nakon molbe Fifi, uspio je izboriti da Hrvatska utakmicu s domaćinom odigrati u dresu poznatom diljem svijeta.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker poslao je dopis glavnom tajnike Fife Jeromeu Valckeu s molbom za promjenu garniture dresa za otvarajuću utakmicu.

"Vjerujem da ste svjesni kako su naši 'kvadratići' poznati i prepoznatljivi u cijelom svijetu te bi nam puno značilo kada bismo u tako značajnoj utakmici mogli igrati u svojem prvom dresu", stoji u dopisu HNS-a.

Valcke je odobrio molbu, a HNS je napravio i uslugu službenom sponzoru sportske odjeće hrvatske reprezentacije zbog reklamiranja jednog od najpoznatijih dresova na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Hrvatska će u 'kockicama' igrati i protiv Kameruna (18. lipnja u ponoć) i Meksika (23. lipnja u 22 sata).

Idi na 24sata

Komentari 121

  • čmarina 07.05.2014.

    Izborio, koja blamaža ovih jadnika sta čitaju i komentiraju. A sta Vi imate od toga, mozda vam daju dio svog honorara.

  • POTPEC 07.05.2014.

    Koga briga u kojim čemo bojama igrati. Po meni mogu igrati goli do kože ali samo da pobjeđuju.

  • GrofVrančić 07.05.2014.

    Sad samo nedostaje glas protivljenja Jovanovića ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare