To je to što me zanima!

Hoće li Bjelicu vratiti na mural?

Bio je i ostao legenda Osijeka, no nakon preuzimanja Dinama prije nešto više od dvije godine netko je išarao grafit s njegovim likom, a u međuvremenu je maknut. Što će biti sad, po povratku na klupu?
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica vratio se u Osijek, ovaj put u ulozi trenera!

FOTO/VIDEO: LIGA PRVAKA JE SAN Osijek uručio 'desetku' Bjelici: Ova budi puno emocija u meni, ovakve ovlasti još nisam imao!

- Naravno da mi se lijepo vratiti u Osijek, na stadion na kojem sam napravio prve nogometne korake i mjestu na kojem sam odrastao - govorio je Nenad Bjelica (49) kad je prvi put kao trener Dinama prije dvije godine gostovao na Gradskom vrtu.

Odnos Bjelice i Kohorte bio je nešto posebno. Od 2000. godine, kad su Osječani harali Europom i igrali najbolji nogomet u Hrvatskoj, Bjelica je u gradu na Dravi uživao legendarni status. Taj status itekako je bio narušen Bjeličinim potpisom za Dinamo.

Koliko je Bjelica bio omiljen najbolje će vam pokazati i grafit u blizini stadiona, gdje su mjesto mogle dobiti samo najveće legende kluba, kao što su Pavo Majer, Lukačević, Grnja, Beširević i Bjelica. Onaj posljednji, posvećen Nenadu Bjelici, nakon potpisa za Dinamo je bio prekrižen!

POGLEDAJTE VIDEO: Prekriženi grafit Nenada Bjelice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon nekoliko dana iz Kohorte su odlučili i potpuno maknuti mural Bjelici s brojem 10, koji je dobio na dresu prilikom predstavljanja ovu subotu na Pampasu. I to tako stoji više od dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Grafit je prebrisan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je njihovo pravo, cijenim svakog navijača na stadionu, imam puno prijatelja u Kohorti koji se ne slažu s tim povicima, nekima sam donosio Dinamove dresove - rekao je prije par godina Bjelica o uvredama navijača. 

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Kohorta odnositi prema svome treneru, kojemu je rado uzvikivala "Jedan je Bjelica Nenad!". I hoće li ga vratiti na mural...

Idi na 24sata

Komentari 25

  • pošten 05.09.2020.

    Oce al na dinamov

  • Stipaos 05.09.2020.

    Kako je lijepo kad se toliko piše o NK Osijeku!!! Pa šta sad ako se Bjelica vratio, pola tribine je bilo protiv Bjelice kad je otišao u Dinamo a pola su rekli, ok.. Profesionalac pa šta, mi ga tad nismo trrbali jer smo imali velikog eksperta i trenerskog čarobnjaka na klupi!

  • tomo.os 05.09.2020.

    Mišljenje par divljaka koji sebe nazivaju Kohortom nije mišljenje svakog tko navija i/li simpatizira NK Osijek! S toga, prozivke vas licemjernika apsolutno ne drže vodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare