To je to što me zanima!

Rusi palili baklje, Uefa oprašta: Izletit će samo zbog tučnjave

Tijekom utakmice sa Slovačkom ruski navijači zapalili su baklju na tribini stadiona u Lille, a iz Uefe su rekli kako će ih izbaciti s Eura samo ako se potuku na stadionu
Vidi originalni članak

Novo divljanje na stadionu i letite s Europskog prvenstva, upozorili su jučer iz Uefe ruski nogometni savez i ekspresno dobili odgovor.

U današnjoj utakmici protiv Slovačke ruski su navijači na tribinama zapalili baklju i tako prepustili svoju sudbinu u ruke Uefe. A krovna europska nogometna organizacija bila je neuobičajeno blaga.

- Izbacivanje se odnosi isključivo na tučnjavu na stadionu. Baklje podliježu odvojenom disciplinskom postupku - rekao je za Goal tajnik Uefe.

Paljenje baklji dakle ne smatraju dovoljnim prekršajem za izbacivanjem s Eura bez obzira na prijašnje grijehe.

No ruski huligani do krajnjih granica iskušavaju strpljenje krovne europske nogometne organizacije s obzirom da su i nakon prijetnji izbacivanjem napravili nerede na ulicama. Jučer su amnestirani jer u opomeni Uefe stoji da nerede ne smiju raditi na stadionu, a sada kada su i taj 'zadatak' ispunili, Uefa je pirotehniku svrstala u zaseban disciplinski postupak.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • plutarh 15.06.2016.

    haha, da bi Uefa izbacila Ruse zbog navijaća !?....dajte budite ozbiljni !...takve kazne su namjenjene za stoku sitnog zuba .....

  • 15.06.2016.

    Nek viknu za dom spremni i izbacit ce ih

  • Preteznovedro 15.06.2016.

    Uefa pljunula sama sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare