Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
113 komentara

Rusi palili baklje, Uefa oprašta: Izletit će samo zbog tučnjave

Tijekom utakmice sa Slovačkom ruski navijači zapalili su baklju na tribini stadiona u Lille, a iz Uefe su rekli kako će ih izbaciti s Eura samo ako se potuku na stadionu

Russia v Slovakia - EURO 2016 - Group B
Foto: Benoit Tessier
113 komentara

Novo divljanje na stadionu i letite s Europskog prvenstva, upozorili su jučer iz Uefe ruski nogometni savez i ekspresno dobili odgovor.

U današnjoj utakmici protiv Slovačke ruski su navijači na tribinama zapalili baklju i tako prepustili svoju sudbinu u ruke Uefe. A krovna europska nogometna organizacija bila je neuobičajeno blaga.

- Izbacivanje se odnosi isključivo na tučnjavu na stadionu. Baklje podliježu odvojenom disciplinskom postupku - rekao je za Goal tajnik Uefe.

Paljenje baklji dakle ne smatraju dovoljnim prekršajem za izbacivanjem s Eura bez obzira na prijašnje grijehe.

No ruski huligani do krajnjih granica iskušavaju strpljenje krovne europske nogometne organizacije s obzirom da su i nakon prijetnji izbacivanjem napravili nerede na ulicama. Jučer su amnestirani jer u opomeni Uefe stoji da nerede ne smiju raditi na stadionu, a sada kada su i taj 'zadatak' ispunili, Uefa je pirotehniku svrstala u zaseban disciplinski postupak.

Russia v Slovakia - EURO 2016 - Group B | Autor: Christian Hartmann Foto: Christian Hartmann

Naši partneri pišu
Message