To je to što me zanima!

Dinamo više nije sam: Osijek osvojio Pulu nakon 1446 dana!

U zaostaloj utakmici devetog kola Osijek je s 4-1 pobijedio Istru, a u Puli je na to čekao čak četiri godine. Sada se izjednačio s Dinamom na vrhu ljestvice uz utakmicu više
Vidi originalni članak

Dinamo više nije sam na vrhu HNL-a. Osijek se pobjedom u Puli 4-1 nad Istrom izjednačio sa Zagrepčanima, ali uz utakmicu više.

Bila je to prva osječka pobjeda na Aldo Drosina nakon gotovo pune četiri godine. Posljednja pobjeda Osijeka u Puli datira još iz prosinca 2016. godine.

Domaćin je bolje ušao u susret, no gosti su potom okrenuli rezultat postigavši četiri gola u nizu za uvjerljivu pobjedu.

Istra je povela u sedmoj minuti golom Josipa Špoljarića, no Osijek je do kraja poluvremena preokrenuo rezultat golovima Miereza (31') i Bohara (45' p.). 

U nastavku susreta Osijek je zabio još dva gola, a strijelci su bili Žaper (69) i Erceg (75).

U utorak je Hajduk u zaostalom susretu 9. kola u Kranjčevićevoj ulici pobijedio Lokomotivu s 2-1, dok je Gorica u ponedjeljak u odgođenom susretu 9. kola pobijedila Varaždin s 1-0.

Na ljestvici vode Dinamo i Osijeka sa po 26 bodova, Gorica ima 22, a Hajduk je četvrti sa 17 bodova, dva više od Rijeke na petom mjestu.

Zadnja tri mjesta drže Lokomotiva, Varaždin i Istra 1961 s po osam bodova.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • judaspriest 25.11.2020.

    Yeah😎😎osi💪💪💪!

  • riba71 25.11.2020.

    tek je 9. kolo a vi vec slavite, vidjet cemo vas na proljece di ste na tablici!!!!

  • bobiii 25.11.2020.

    Bjelko s Osijekom uzima kantu ove sezone. Više ih nitko ne skine s vrha,a Dinama nakon WACa čeka teški derbi s moćnim Hajdukom Bore Primorca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare