To je to što me zanima!

Borussia razbila 'imenjakinju', Leipzig i dalje igra impresivno

Poveli su gosti u šestoj minuti golom Raffaela, no samo minutu kasnije izjednačili su domaćini preko Aubameyanga. Piszczek je zabio u 15. za vodstvo domaćina koji su utakmicu prelomili tek u 64. minuti
Vidi originalni članak

Najuvjerljiviji je bio Hoffenheim koji je kod kuće svladao Köln 4:0. Kramarić igrao do 60, a Jedvaj cijelu utakmicu u remiju Bayera s Freiburgom.

U terminu od 15:30 sati odigrano je pet utakmica 13. kola njemačke Bundeslige. Borussia Dortmund svladala je na svom Westfalenu Borussiju Mönchengladbach 4:1 te se tako približila vodećim momčadima lige. 

Poveli su gosti u šestoj minuti golom Raffaela, no samo minutu kasnije izjednačili su domaćini preko Aubameyanga. Piszczek je zabio u 15. za vodstvo domaćina koji su utakmicu prelomili tek u 64. minuti golom Dembelea te četiri minute kasnije još jednim golom Aubameyanga. 

Hertha je kod Wolfsburga na Volkswagen Areni slavila 3:2. Mayoral je u 12. doveo domaćine u vodstvo, a četiri minute kasnije izjednačio je Plattenhardt. Seguin je nove dvije minute kasnije opet vratio domaćine u vodstvo, a novo izjednačenje gostima donio je Esswein u 80. minuti utakmice.

I kada se činilo da će završiti remijem Daniel Caligiuri napravio je prekršaj za penal kojeg je zabio Kalou. Brekalo nije bio u kadru za utakmicu kod domaćina, a Ibišević je u redovima gostiju izostao zbog crvenog kartona. 

Bayer je na svojoj BayAreni odigrao 1:1 protiv Freiburga. Poveli su gosti preko Haberera u 30., a izjednačio je Calhanoglu u 60. minuti utakmice. Imali su domaćini priliku i za sva tri boda jer je u 87. Onur Bulut napravio grub prekršaj u svom šesnaestercu, a Benjamin Cortus pokazao na bijelu točku odakle nije uspio zabiti Chicharito. Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu za domaćine. 

Werder je kod kuće svladao Ingolstadt 2:1, Hajrović ušao u 74. minuti za domaćine, dok je najveću pobjedu ostvario Hoffenheim koji je na svojoj Wirsol Rhein-Neckar Areni svladao Köln 4:0. Zabili su Wagner u osmoj, Toljan u 39., Wagner u 67. te Uth u 89. minuti utakmice. Kramarić je igrao do 60. minute. 

Leipzig ne posustaje. U 13. kolu Bundeslige s 2:1 dobili su Schalke te tako stigli do osme uzastopne pobjede.

Poveli su domaćini nakon samo dvije minute igre kada je Werner zabio s bijele točke. Ipak, gosti su odgovorili u 31. minuti preko Kolašinca koji je zabio iz jednog odbijanca.

No, na kraju je Kolašinac ispao tragičar Schalkea jer je u 47. minuti glavom pogodio u vlastitu mrežu u jednom prekidu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • P0WK 04.12.2016.

    Brekalo ni u kadru. xD Tako, evo sad uzivaj izdajico. :)

  • K4f1k 03.12.2016.

    Aubameyang lako moguće ove sezone osvaja zlatnu kopačku.

  • AC.MILAN 03.12.2016.

    zašto bi nama bilo bitno da li je igrao Ibišević ili ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare