Obavijesti

Sport

Komentari 24

Borussia razbila 'imenjakinju', Leipzig i dalje igra impresivno

Borussia  razbila 'imenjakinju', Leipzig i dalje igra impresivno
1

Poveli su gosti u šestoj minuti golom Raffaela, no samo minutu kasnije izjednačili su domaćini preko Aubameyanga. Piszczek je zabio u 15. za vodstvo domaćina koji su utakmicu prelomili tek u 64. minuti

VIDEO

Najuvjerljiviji je bio Hoffenheim koji je kod kuće svladao Köln 4:0. Kramarić igrao do 60, a Jedvaj cijelu utakmicu u remiju Bayera s Freiburgom.

U terminu od 15:30 sati odigrano je pet utakmica 13. kola njemačke Bundeslige. Borussia Dortmund svladala je na svom Westfalenu Borussiju Mönchengladbach 4:1 te se tako približila vodećim momčadima lige. 

Poveli su gosti u šestoj minuti golom Raffaela, no samo minutu kasnije izjednačili su domaćini preko Aubameyanga. Piszczek je zabio u 15. za vodstvo domaćina koji su utakmicu prelomili tek u 64. minuti golom Dembelea te četiri minute kasnije još jednim golom Aubameyanga. 

Hertha je kod Wolfsburga na Volkswagen Areni slavila 3:2. Mayoral je u 12. doveo domaćine u vodstvo, a četiri minute kasnije izjednačio je Plattenhardt. Seguin je nove dvije minute kasnije opet vratio domaćine u vodstvo, a novo izjednačenje gostima donio je Esswein u 80. minuti utakmice.

I kada se činilo da će završiti remijem Daniel Caligiuri napravio je prekršaj za penal kojeg je zabio Kalou. Brekalo nije bio u kadru za utakmicu kod domaćina, a Ibišević je u redovima gostiju izostao zbog crvenog kartona. 

Bayer je na svojoj BayAreni odigrao 1:1 protiv Freiburga. Poveli su gosti preko Haberera u 30., a izjednačio je Calhanoglu u 60. minuti utakmice. Imali su domaćini priliku i za sva tri boda jer je u 87. Onur Bulut napravio grub prekršaj u svom šesnaestercu, a Benjamin Cortus pokazao na bijelu točku odakle nije uspio zabiti Chicharito. Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu za domaćine. 

Werder je kod kuće svladao Ingolstadt 2:1, Hajrović ušao u 74. minuti za domaćine, dok je najveću pobjedu ostvario Hoffenheim koji je na svojoj Wirsol Rhein-Neckar Areni svladao Köln 4:0. Zabili su Wagner u osmoj, Toljan u 39., Wagner u 67. te Uth u 89. minuti utakmice. Kramarić je igrao do 60. minute. 

Leipzig ne posustaje. U 13. kolu Bundeslige s 2:1 dobili su Schalke te tako stigli do osme uzastopne pobjede.

Poveli su domaćini nakon samo dvije minute igre kada je Werner zabio s bijele točke. Ipak, gosti su odgovorili u 31. minuti preko Kolašinca koji je zabio iz jednog odbijanca.

No, na kraju je Kolašinac ispao tragičar Schalkea jer je u 47. minuti glavom pogodio u vlastitu mrežu u jednom prekidu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše