To je to što me zanima!

Hoffenheim brani Kramariću da zaigra u meču protiv Slovačke?

Andrej vjerojatno neće igrati protiv Kölna, njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu, rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder u vezi hrvatskog reprezentativca...
Vidi originalni članak

Nije ga bilo sve do 20. listopada zbog ozljede desnog koljena, a onda je iznenada zaigrao i utrpao golove i Schalkeu i Herthi. Andrej Kramarić (28) pokazao je svoju klasu i koliko je nedostajao Hoffenheimu. Mučio je muku s misterioznom ozljedom cijelo ljeto, nije se znalo uopće što je u pitanju, a onda je otišao na operaciju kako bi se riješio tih problema.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Protiv Schalkea i Herthe činilo se da je ozljeda iza njega, ali pojavili su se novi problemi. I sam je Andrej nakon tih utakmica izjavio da nije na 100 posto i da će mu trebati neko vrijeme da se vrati na pravu razinu, no nitko nije mogao pretpostaviti da će se bolovi opet pojaviti.

Krama nije igrao protiv Paderborna u prošlom kolu, Kicker piše da neće igrati ni danas protiv Kolna, a to dovodi i u pitanje njegov nastup za reprezentaciju u utakmici protiv Slovačke. 

- Andrej vjerojatno neće igrati protiv Kolna, njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu - rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder. 

Kako piše Kicker, Kramarić je u utakmici protiv Kölna presjedio svih 90 minuta i to s ledom na svome koljenu. Jasno je da mu koljeno nije naviknulo na napore nakon toliko vremena i da su se javile iritacije i blagi bolovi nakon što je protiv Schalkea i Herthe odigrao svih 90 minuta.

Zbog svega toga Hoffenheim ne želi forsirat njegov povratak i za pretpostaviti je da će mu savjetovati da propusti reprezentativno okupljanje. U njihovom cilju je da se Andrej što prije vrati i ne bi baš bili zadovoljni time kada bi zaigrao protiv Slovaka i tako riskirao novu ozljedu. U prijevodu rečeno, Hoffenheim bi volio da se Kramarić ne odazove izborniku Daliću.

On je posljednji put za 'vatrene' igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrata protiv Walesa u Cardiffu. 

U njegove kopačke uskočio je Bruno Petković i pokazao zavidnu formu. Naravno da bi nam Andrej bio od velike pomoći u ključnoj utakmici za plasman na Euro, ali pravo je pitanje vrijedi li riskirati novu njegovu ozljedu. S tim sigurno ne bi bili zadovoljni ni Hrvatska, Andrej, a niti Hoffenheim koji je i pokazao što misli o tome...

Novo reprezentativno okupljanje je najavljeno za ponedjeljak, a utakmica protiv Slovačke je na rasporedu 16. studenog...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Samarsa 08.11.2019.

    Bolje da propusti 1 tekmu nego da igra i ozljedi se opet.

  • darko darko 08.11.2019.

    Fala Bogu dragomu.

  • 08.11.2019.

    ""Zbog svega toga Hoffenheim ne želi forsirat njegov povratak i za pretpostaviti je da će mu savjetovati da propusti reprezentativno okupljanje. U njihovom cilju je da se Andrej što prije vrati i ne bi baš bili zadovoljni time kada bi zaigrao protiv Slovaka i tako riskirao novu ozljedu. U prijevodu rečeno, Hoffenheim bi volio da se Kramarić ne odazove izborniku...." "ZA PRETPOSTAVITI JE!!!!!!!" A ne kao što naslov sugerira "Hoffenheim brani Kramariću..."

Komentiraj...
Vidi sve komentare