To je to što me zanima!

Hokejašice porazom otvorile novo klizalište u Zagrebu...

Ana Bauman postigla je gol za naše, ali Litva je izjednačila na 1-1 pa pobijedila nakon izvođenja kaznenih udaraca. Danas Hrvatska igra s Rumunjskom
Vidi originalni članak

Napokon smo dočekali novo klizalište u Zagrebu. Sad će sve naše selekcije imati gdje trenirati, kao i klizači, curling, građanstvo... - ponosno su nas uvodili u ledeni balon u zagrebačkom naselju Utrina čelnici hrvatskog hokeja na ledu prošli tjedan. I najavili:

- Prve će led isprobati naše hokejašice, na Svjetskom prvenstvu kojem smo domaćini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o SP-u divizije III, skupine A. I u prvom su susretu naše djevojke izgubile od Litve nakon izvođenja kaznenih udaraca 1-2.

Nakon prve trećine bez golova, Hrvatska je povela u 34. minuti golom Ane Bauman, međutim Litva je šest sekundi prije kraja trećine izjednačila na 1-1, a pogodak je postigla Migle Bazeviciute. U posljednjoj trećini nije bilo golova, pa su odlučivali kazneni udarci. Jedina je bila precizna Vaiva Rastenyte.

U ostalim susretima Ukrajina je pobijedila Bugarsku 9-1, dok je Rumunjska porazila Srbiju 7-0. U utorak je na rasporedu 2. kolo, a sastaju se Bugarska - Srbija, Ukrajina - Litva, te Hrvatska - Rumunjska. Pobjednik skupine plasirat će se u diviziju III B, a posljednji ispada u III B.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare