To je to što me zanima!

Holyfield se u 59. godini vratio boksu i ekspresno izgubio...

Holyfield je obećavajuće započeo meč te ga je otvorio pritiskom i dobrim lijevim krošeom. Međutim, Belfort je odmah brutalno uzvratio i dvaput je Holyfield završavao na podu nakon dobrih kombinacija brazilskog borca
Vidi originalni članak

Bivši kralj superteške kategorije Evander Holyfield (58) vratio se boksu nakon 10 godina i pobjede nad Brianom Nielsenom u Kopenhagenu. Ušao je u ring s poznatim MMA borcem Vitorom Belfortom (44) u ekshibicijskom meču na Floridi.

POGLEDAJTE VIDEO: Željko Mavrović izazvao Alena Babića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Belfort se prvotno trebao boriti s Oscarom De La Hoyom, ali potonji se razbolio, dobio korona virus i završio u bolnici. Holyfield je hrabro ušao u ring, ali, pokazalo se, vidno je nespreman. Dodatno je zabrinuo fanove svojim izdanjem na otvorenom treningu.

Kažu da se po jutru dan poznaje, a tako je i bilo. Belfort je nakon manje od dvije minute prekidom pobijedio Holyfielda, boksača koji je nekoć bio strah i trepet. 

Holyfield je obećavajuće započeo meč te ga je otvorio pritiskom i dobrim lijevim krošeom. Međutim, Belfort je odmah brutalno uzvratio i dvaput je Holyfield završavao na podu nakon dobrih kombinacija brazilskog borca.

Međutim, ''Real deal'' se oba puta pridigao i nastavio s borbom. Belfort je konstantno pritiskao i nakon što se Evander drugi puta pridigao, Brazilac je počeo kanonadu aperkatima i krošeima. Holyfield se branio, nije završio uzdrman na podu, no sudac je odlučio prekinuti borbu. Evander nije bio zadovoljan prekidom, ali sudac ga je zapravo spasio teških ozljeda.

David Haye (40) također je nastupio u sklopu Trillerove boksačke priredbe. Nekoć ponajbolji teškaš svijeta već na vaganju je ugodno iznenadio jako dobrom fizičkom formom, a boksu se vratio slavljenički. Nakon osam rundi borbe protiv do tada neporaženog Joea Fourniera, ''Hayemaker'' je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 12.09.2021.

    Ima 55 godina ostavi se boksa vise

  • peripatetoszagorac 12.09.2021.

    Dobro nisu napisali ime fotografa , a ove trojice ne?!

  • milicioner 12.09.2021.

    poštovana redakcijo, zašto mi je izbrisan komentar u kojem vas molim da napišete ispod fotografije tko su ova trojica na ringu, umjesto tog "Foto: Bradley Collyer/PA Images/PIXSELL", što čitatelja ne zanima. Zašto mi brišete komentar? Jesam li što vulgarno ili uvredljivo rekao? Unaprijed hvala na odgovoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare