Sport

Komentari 3

Holyfield se u 59. godini vratio boksu i ekspresno izgubio...

Holyfield se u 59. godini vratio boksu i ekspresno izgubio...

Holyfield je obećavajuće započeo meč te ga je otvorio pritiskom i dobrim lijevim krošeom. Međutim, Belfort je odmah brutalno uzvratio i dvaput je Holyfield završavao na podu nakon dobrih kombinacija brazilskog borca

Bivši kralj superteške kategorije Evander Holyfield (58) vratio se boksu nakon 10 godina i pobjede nad Brianom Nielsenom u Kopenhagenu. Ušao je u ring s poznatim MMA borcem Vitorom Belfortom (44) u ekshibicijskom meču na Floridi.

POGLEDAJTE VIDEO: Željko Mavrović izazvao Alena Babića

Belfort se prvotno trebao boriti s Oscarom De La Hoyom, ali potonji se razbolio, dobio korona virus i završio u bolnici. Holyfield je hrabro ušao u ring, ali, pokazalo se, vidno je nespreman. Dodatno je zabrinuo fanove svojim izdanjem na otvorenom treningu.

Kažu da se po jutru dan poznaje, a tako je i bilo. Belfort je nakon manje od dvije minute prekidom pobijedio Holyfielda, boksača koji je nekoć bio strah i trepet. 

Holyfield je obećavajuće započeo meč te ga je otvorio pritiskom i dobrim lijevim krošeom. Međutim, Belfort je odmah brutalno uzvratio i dvaput je Holyfield završavao na podu nakon dobrih kombinacija brazilskog borca.

Deontay Wilder v Tyson Fury II - MGM Grand

Međutim, ''Real deal'' se oba puta pridigao i nastavio s borbom. Belfort je konstantno pritiskao i nakon što se Evander drugi puta pridigao, Brazilac je počeo kanonadu aperkatima i krošeima. Holyfield se branio, nije završio uzdrman na podu, no sudac je odlučio prekinuti borbu. Evander nije bio zadovoljan prekidom, ali sudac ga je zapravo spasio teških ozljeda.

David Haye (40) također je nastupio u sklopu Trillerove boksačke priredbe. Nekoć ponajbolji teškaš svijeta već na vaganju je ugodno iznenadio jako dobrom fizičkom formom, a boksu se vratio slavljenički. Nakon osam rundi borbe protiv do tada neporaženog Joea Fourniera, ''Hayemaker'' je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE 'POLIGRAFA': Stjepan Ursa