To je to što me zanima!

Hoopshype: Dražen je sedmi najbolji igrač u povijesti Netsa

Na popisu najboljih igrača u povijesti Netsa ispred Dražena Petrovića smjestile su se legende kluba Jason Kidd, Julius Erving, Buck Williams, Vince Carter...
Vidi originalni članak

Dražen Petrović igrao je dvije i pol godine za New Jersey odnosno današnje Brooklyn Netse, ali i to mu je bilo dovoljno da se nađe na sedmom mjestu najboljih igrača u povijesti tog kluba, po izboru američkog portala Hoopshype.

Najbolji hrvatski košarkaš svih vremena u Netsima je nosio broj 3, a u prosjeku je zabijao 19.5 koševa. 

Na prvom mjestu liste je Jason Kidd koji je momčad 2003. godine odveo do velikog finala NBA lige. Julius Erving i Buck Williams su drugi i treći, dok je na četvrtom mjestu još uvijek aktivni Vince Carter. Na petom mjestu je još jedan igrač koji je 2003. igrao veliko finale, riječ je o Richardu Jeffersonu. Mjesto ispred Dražena smješten je Derrick Coleman.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MilosrdniAndjeo 18.08.2013.

    Realno Drazen Petrovic je prvi a ne sedmi najbolji igrac u povijesti Netsa jer je u samo nepune 3 sezone imao ucinak kakav niti jedan nije prije njega imao,,,duga je stvar sto se tu racuna ukupan ucinak pa su ovi spomenuti igraci netsa koji su ispred njega igrali po 10 i vise sezona u Netsima. Da je Drazen bio ziv i duze ostao u klubu mislim da bi mu samo Jordan bio ravan. L E G E N D A!

  • user_102927 18.08.2013.

    Jason Kidd je o.k....ali nije ni sjeda Drazenu. Znam Jasona od skole i gdje je rodjen i sve gdje je igrao...dobar je ali nije ni blizu Drazenu, suter je nikakav!!!!

  • BrumBrum_1 18.08.2013.

    Eh da nam je sada Dražen i ta njegova karizma na parketu gdje bi nam bio kraj. Ne kaže se bez veze da kada je on umro, umrla je i naša košarka. RIP legendo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare