To je to što me zanima!

Horor na travnjaku: Nožem je izbo svog brata trenera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trener turske drugoligaške nogometne momčadi Yuksel Yesilov završio je u bolnici nakon što ga je tijekom utakmice nožem u trbuh ubo vlastiti brat
Vidi originalni članak

Pomahnitali Murat Yesilov šest puta izbo je nožem svog mlađeg brata trenera koji je stajao uz travnjak tijekom utakmice turske druge lige. Nesretnog Yuksela Yesilova hitno su prevezli u bolnicu s ozljedama koje nisu opasne po život.
- Imao sam sreće, samo još koji centimetar i bio bih mrtav. Ne znam kako sam se izvukao - rekao je Yuksel.
Susret između Samsunspora i Idman Yudruda prekinut je u 38. minuti utakmice. Stariji brat dotad je mirno pratio utakmicu na tribini. U jednom je trenutku preskočio zaštitnu ogradu i nasrnuo na mlađeg brata. Napadač je potez objasnio nerazriješenim nesuglasicama, no Yuksel ima svoju stranu priče.
- Moj brat je psihički bolesnik. Nismo pričali posljednjih sedam godina, a ovo je bio rezultat njegove želje da se javno eksponira. Utakmica je išla uživo pa se htio pokazati - rekao je Yuksel.
Nakon incidenta suci su se okupili i odlučili da nema smisla nastaviti susret. Napadača je privela policija. Domaća momčad Samsunspora vjerojatno će zaraditi kaznu zbog incidenta.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 20bucks 15.09.2010.

    tako je maxeta, \"blufonac\" si nalupa pluseve i onda sav uzbuđen činjenicom da je prvi na listi ode bacit Dr. Kicu!

  • razumni...not 15.09.2010.

    dok ova stranica ne nauci kako maknut hakere ja je bojkotiram,fala

  • dgergea112233 15.09.2010.

    glupi nogometasi, kaj ocekivati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare