To je to što me zanima!

Horor: U najžešćim borbama na svijetu udubili mu lubanju!

Patong Stadium u Phuketu dom je najbrutalnijih Muay Thai mečeva na svijetu. Tu dolaze borci iz cijelog svijeta, mnogima od njih nitko ne zna ime ni prezime. Naravno, privučeni su zaradom i izazovom
Vidi originalni članak

Borba je bila dobra, no u jednom trenutku Jeremy je dobio lakat u glavu. Odmah je nastala udubina, no Jeremy se nastavio boriti. Čim je sudac vidio što je bilo, prekinuo je borbu, ispričao je Jonny Betts, koji je s Jeremyjem trenirao u istoj dvorani.

Patong Beach Phuket jedna je od najljepših plaža u južnom Tajlandu. Tu se tursti opuštaju uz lagane koktele. No samo koji korak dalje nalazi se Patong stadion, jedna od najbrutalnijih borilačkih arena u svijetu. Tu dolaze borci iz svijeta u potrazi za srećom, a jedan od njih je i Jeremy.

Namjerno smo napisali "samo" Jeremy jer je to jedino što se o njemu zna. Da, i da dolazi iz Francuske. To su jedine informacije, uz 'fotke' koje je na društvene mreže stavio Betts. Odmah nakon objave bilo je više od 1500 "shareova", a ljudi iz cijelog svijeta su mu putem društvenih mreža zaželjeli što brži oporavak. Iako je izgledalo brutalno, Jeremy je dobro. Operiran je odmah nakon meča, a u glavu mu je usađena titanska pločica. Srećom, nema oštećenja mozga. 

Uostalom, nakon što je izašao iz bolnice, Jeremy je odmah opalio dva "selfieja" na kojima se jasno vidi da je čelo kao i prije meča.Da stvar bude bolja nije bilo nikakvih posljedica, čak ni onih uobičajenih kao što su mučnina i vrtoglavica. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MAKANTAHI 16.12.2017.

    ušo mu u sinuse

  • Stanga Železni 16.12.2017.

    Ma lik je samo dobro spuhal nos i sama se čelendara poravnala aj bok

  • SamoJako555 16.12.2017.

    Jbt led sad dok udari glavom drugog pošto ima titan ploču u glavi mislim da će protivnik isti čas izdahnut hahhaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare