To je to što me zanima!

Horvat: Kako su odigrali dečki na dan priznanja... Ma vidjeli ste da je iz svakoga isijavalo!

Fizioterapeut nam je pozitivan, Jaganjac nije ozbiljno, udarac je u glavu, srećom. Jelinić će biti dobro, otkrio je izbornik rukometaša i dodao: Izazovno je vrijeme, sve nakon ovog bit će kikiriki
Vidi originalni članak

Hrvoje Horvat bio je jako zadovoljan zalaganjem hrvatskih rukometaša u pobjedi protiv Srbije 23-20 koja nam je otškrinula vrata drugog kruga, ali ga nije i osigurala. Izbornik se prisjetio 30. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske.

- Prava, muška utakmica. Ne treba puno pričati o utakmici, imate eksperte koji mogu pričati o tome. Htio bih pohvaliti ove dečke koji su odigrali ovako na ovaj dan, Dan državnosti. Musa i Ravnić došli su u dva u noći i odigrali ovakvu utakmicu - rekao je izbornik za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači u Szegedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dolaze nam novi igrači, krpamo se. Nije bilo smisla da ih fizički opterećujemo pa smo slagali taktiku s drugim igračima. O rukometnom dijelu ne bih, ali vidjeli ste ovaj nerukometni dio, da je iz svakoga isijavalo - nastavio je Horvat.

Nadmudrio je Španjolca Tonija Geronu, izbornika Srbije.

- Volim igrati protiv španjolskih trenera, oni to postavljaju striktno. Ali kad im postavite kamenčić u stroj, ulaze u probleme. Radili smo im probleme cijelu utakmicu, ali žao mi je zbog zadnjeg napada, moram se naljutiti malo na to - kaže Horvat.

KALKULACIJE Hrvatska još nije prošla, evo što joj treba za ulazak u drugi krug

Pobjeda Francuza ide nam na ruku, a Srbi nas mogu izbaciti ako pobijede od dva do šest golova razlike.

- Preuzeo sam reprezentaciju u pravom trenutku, uvijek je trenutak pravi. Izazovno vrijeme je, ali me veseli. Sve će drugo biti kikiriki, kamilica nakon ovog prvenstva. Vidjeli ste da igrači vjeruju u ono što radimo. Da ne vjerujemo, ne bi ovako ispalo - rekao je Horvat i osvrnuo se na sjajnu atmosferu u Szegedu:

- Gušt je ući u ovakvu dvoranu, vidjeli smo silne kockice na tribinama. Veseli me ovo i nadam da će dečki i dalje pokazivati ovakve igre.

Ima i loših vijesti.

- Fizioterapeut nam je pozitivan, a on je taj koji radi s najviše igrača. Vidjet ćemo koliko je to na njemu ostavilo draga. Samo ne trebamo biti kao ispuhani balon, da se ne ispraznimo previše. Moramo ratnički i spremno dočekati Ukrajinu.

KOMENTAR Matematičar Šunjić izbacio sve nepoznanice iz jednadžbe: Ma, Mate, sjedni, čista petica!

Dobre vijesti su ipak lakše ozljede dvojice koji nisu završili utakmicu.

- Jaganjac nije ozbiljno, udarac je u glavu, srećom. Jelinić će biti dobro, u pitanju je grč.

- Došli smo na ovaj turnir s ciljem da naša obrana mora biti čvrsta ako želimo ostati na turniru. Na pripremama smo radili na našoj obrani, u ove dvije utakmice se to i vidi. Tko bude bolji u obrani će pobijediti. Znali smo da neće biti lijepa utakmica s puno golova - kazao je Horvat.

HRVATSKA - SRBIJA 23-20 (11-9)

Szeged. Uj Arena. Gledatelja: . Suci: Robert Schulze i Tobias Toennies (Njemačka).

HRVATSKA: Pešić (2), Šunjić 1 (4 obrane); Marić, Gadža, Ivić, Čupić 6, Musa, Cindrić 3, Grahovac, Lučin 5, Jaganjac 2, Ravnić, Martinović 6 (1), Šipić, Glavaš, Jelinić  

SRBIJA: Bomaštar, Cupara 10 obrana; Borzaš 2, Sretenović, Đukić 2 (1), Pešić, Radivojević 5 (2), Pechmalbec 1, Ilić 1, Kukić 4, Šotić, Marsenić 2, Orbović 3, Radović, Milosavljević, Ivanišević

Isključenja: Hrvatska 12 minuta; Srbija 8 minuta

Sedmerci: Hrvatska 1/2; Srbija 3/3

GLEDAJTE UŽIVO - DEPORTACIJA NOVAKA ĐOKOVIĆA IZ AUSTRALIJE:

Idi na 24sata

Komentari 41

  • odcentramalonadesno 16.01.2022.

    Premalo obrana golmana.

  • jamesbond7777 16.01.2022.

    😂😂😂😂😂Ha-ha cuj ovoga, sa ovom igrom Nemozemo 12mj osvojit🇭🇷🇭🇷

  • javorsuza 15.01.2022.

    cestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare