To je to što me zanima!

Howard Webb za ispade na tribinama nema razumijevanja

U Ateni na utakmici Grčka - Hrvatska 2-0, i na Euru 2012. na susretu Italija - Hrvatska 1-1, bio je vrlo dobar. Nemamo primjedbi, rekao je tada Mateo Beusan
Vidi originalni članak

Glavni sudac Dinamove utakmice sezone bit će prvi sudac svijeta po Fifinoj ljestvici, 42-godišnji Britanac Howard Webb. Bit će mu to jubilarni 100. nastup na međunarodnoj sceni, od kojih je 36 odradio u Ligi prvaka. U bogatoj karijeri ovo je prvi puta da sudi hrvatskim klubovima, a čast da ga prvi iskuša večeras na Maksimiru ima zagrebački Dinamo.

Našoj reprezentaciji dosad je dva puta sudio, i oba puta se pokazao vrlo dobrim.

U Ateni na utakmici Grčka - Hrvatska 2-0, i na Euru 2012. na susretu Italija - Hrvatska 1-1, bio je vrlo dobar. Nemamo primjedbi - konstatirao je tada sudački ekspert Mateo Beusan.

Bitno je naglasiti da Britanac nema previše razumijevanja za ispade na tribinama. Ima stroge upute da prvo prekine igru, u slučaju ponavljanja ispražnjava tribinu, dok će u slučaju trećeg puta zasigurno prekinuti utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Nakitu Minayashi 5 21.08.2013.

    Uh što nas je taj pokrao u Grčkoj. Sve dvojbeno i još malo više otišlo je na stranu Grka.

  • Nakitu Minayashi 5 21.08.2013.

    Webb lopove odlazi iz svetinje!

  • Buster Cro 21.08.2013.

    odlićan sudac po našu žalost taj bi mogao prekinuti tekmu,, ali ne kužim redoslijed prvo prekid pa drugi put prekid i pražnjenje tribine a treći put potpuni prekid pa dobro ako isprazne tribine zbog koga će treći put prekidat,,.. jedino radi jurčića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare