To je to što me zanima!

Hrga i Mirko trenirali zajedno: Filip je budući boksački prvak

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (27) i umirovljena legenda slobodne borbe Mirko Cro Cop Filipović (45) zajedno su trenirali sa Filipovićevim timom u njegovoj dvorani
Vidi originalni članak

Filip Hrgović sigurno će imati što za pokazati u predborbi na priredbi u Saudijskoj Arabiji gdje će u glavnoj borbi večeri snage ponovno odmjeriti Andy Ruiz Jr. i Anthony Joshua u borbi za apsolutnog vladara teške kategorije. Nešto je novo naučio od 'starog lisca' Mirka Filipovića s kojim je trenirao u njegovoj dvorani.

POGLEDAJTE VIDEO
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Trening s mladim lavom i budućim svjetskim boksačkim prvakom Filipom Hrgovićem. Koristim neke trikove kako bi preživio - napisao je Mirko Filipović.

Najbolji hrvatski boksač trenirao je s cijelim Cro Copovim timom te tako nastavio dobar odnos s jednim od najvećih hrvatskih boraca. Podsjetimo, bivši trener oba borca Leonard Pijetraj u zadnjim je medijskim istupima imao što za reći i o Filipoviću i o Hrgoviću koje su moguće 'optužbe' još više zbližile.

TEŠKE OPTUŽBE BOKSAČKOG TRENERA Pijetraj: Mirko mi je zbog duga slao ljude s pištoljima na vrata

ODGOVORIO TRENERU Cro Cop: Pijetraj me ucijenio pa onda potjerao poput psa...

I Filip Hrgović bio je jednako oduševljen treningom kao i Mirko koji ga je pozvao u goste. Filipović se odlično oporavlja od moždanog udara, kao od šale je u kavezu podignuo oko 110 kilograma teškog Hrgovića.

POGLEDAJTE VIDEO
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemoguće je pobijediti Cro Copa. Odličan trening, hvala na pozivu šampione! - napisao je Hrga na svom Instagram profilu

DRUŽILI SU SE Hrgović išao po savjet kod Cro Copa: Ovo je ta hrvatska snaga

MIRKO ODGOVORIO PIJETRAJU Cro Cop: VHS treneri, ujedinite se! Ma to su bljuvotine i laži...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 16.10.2019.

    Kakav sparing lagani . Bolje da se snimili drviša i japanca pod tušem . Bilo je više akcije

  • japanokinez 15.10.2019.

    Niko ne spominje Drviša-miša, pa njegovi mečevi su bili sve samo boks ne.

  • bonecrusher 14.10.2019.

    Nisam baš siguran da se slučajno radi o pravoj borbi da bi Hrga izašao kao pobjednik. Mirko inače strahovito udara rukama, malo jače i malo je vještiji nego one papčine koje je Hrga imao do sada. Tu bi možda Hrga i letio na pod....zapravo bilo bi dobro po Hrgu kad bi dozvolio Mirku da ga stvarno pogađa normalnom snagom, čisto da vidi kako je to, a i da se navikne na jake udarce. Boksač je jak onoliko koliko može udaraca istrpjeti. Joshua nije taj tip. Wilder je, on je klasa za sebe i em strahovito udara, em može podnijeti strahovite udarce. Za Hrgu je slijedeći meč ključan u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare