Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Cro Cop: VHS treneri, ujedinite se! Ma to su bljuvotine i laži...

Nije mi do prepucavanja s bezveznjakovićima koje, evo, punih 20 godina nisam ni vidio ni čuo, ali na ono što je on izgovorio neću šutjeti, napisao je Filipović, najavivši još jedan odgovor

Foto: Slavko Midžor, Boris Šćitar/Večernji list/PIXSELL, Facebook
42 komentara

Mirko Filipović na Facebooku je odgovorio na optužbe Leonarda Pijetraja u Podcast Inkubatoru.

"Dragi prijatelji! Uskoro ide moj odgovor Pijetraju. Bit će zanimljivo. Nije mi do prepucavanja s bezveznjakovićima koje, evo, punih 20 godina nisam ni vidio ni čuo, ali na ono što je on izgovorio neću šutjeti", napisao je Cro Cop i dodao:

"Bljuvotine i laži koje je izgovorio utužive su, ali ja nisam lik od tužbi i natezanja, već ću mu dati odgovor kakav zaslužuje, a javnost neka prosudi! #vhstrenerisvihzemaljaujedinitese #Stay tuned"

Dragi prijatelji!Uskoro ide moj odgovor Pijetraju.Biti ce zanimljivo.Nije mi do prepucavanja sa bezveznjakovicima koje...

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicPetak, 4. listopada 2019.

Potom je objavio fotografiju VHS kasete uz opis:

"Nagradna igra!!! Koja je prva asocijacija na VHS kazetu?"

nagradna igra!!!koja je prva asocijacija na VHS kazetu?

Objavljuje Mirko CroCop FilipovicPetak, 4. listopada 2019.

Podsjetimo, Pijetraj je u gostovanju na Podcast Inkubatoru žestoko odgovorio na Mirkove kritike.

- Precijenio sam ga, mislio sam da je dovoljno zreo da sasluša realnost. Nije bio zreo za boks jer psihološki nije mogao podnijeti takvu borbu. Puno je bolji bio za kick-boks i MMA jer je tu drugačija taktika. Iznio je uvrede koje mu nisu bile potrebne. Pet mečeva? Imao sam ih 150, ali ne u boksu. Nitko me nikad nije iznio iz ringa. Tko mi pokaže takvu snimku, dajem mu sve što imam - rekao je Pijetraj.

Nastavio je u oštrom tonu.

- Kod mene je došao sa zabijenom nogom Branka Cikatića u dupetu! Kod mene su ga svi tukli, ali je svejedno postao najbolji boksač u Hrvatskoj. Ako me naljuti, objavit ću na YouTubeu sve snimke koje dokazuju koliko je loše boksao.

Osvrnuo se Pijetraj i na Cro Copovu izjavu da je provincijski trener.

TEŠKE OPTUŽBE BOKSAČKOG TRENERA Pijetraj: Mirko mi je zbog duga slao ljude s pištoljima na vrata

- Rodio sam se u Zagrebu, sad je Zagreb provincija? Dok je on slinav trčao po dvorištu i ganjao kokoši, ja sam se borio po svijetu. Jedini pravi K-1 koji je osvojio bio je sa mnom u Pragu. Nakon toga rekao je da se više neće boriti - kazao je Leonardo i nastavio:

- Orsat Zovko sredio mu je veliki meč, nazvao me i rekao da radi sa Žižom, da nema smisla da idem s njim jer će izgubiti. Rekao sam da je to u redu. Kasnije je pobijedio Mikea Bernarda. Pitao sam ga što ćemo, a on mi je rekao da više nema ništa sa mnom. Pustio sam ga, nikad ga nisam tužio.

Tu je, prema Pijetrajevoj verziji priče, stvar izmakla kontroli.

- Poslao je ljude kod mene s pištoljima da mi skinu dug. Ljudi su nakon nekoliko rečenica vidjeli u čemu je stvar i bilo im je neugodno. Složio im je priču. Nikoga nisam tjerao da dođe kod mene pa nisam ni njega. Kaže da kao trener nikom ništa ne naplaćuje, naravno kad ti momci jako malo zarađuju. Ali zato im naplaćuje da ga moraju okolo hvaliti.

- Mogao bih ga ocrniti koliko god hoćete, ali kamo to ide? Čovjek je borac, puno je zaradio. Da je bio u boksu, zaradio bi 100 milijuna, ovako je zaradio deset. Ne daj Bože da je Mirko Filipović električar. Za njega bi Nikola Tesla bio nitko, mora sebe vidjeti kao najboljega - zaključio je Pijetraj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message