To je to što me zanima!

Hrga nastavlja prozivati Usika: 'Na vezi sam, odmjerimo snage'

Nakon što je povratak u ring čekao godinu dana, Hrgović više ne želi toliko izbivati iz natjecanja. Pitanje je hoće li dobiti priliku protiv prvaka, ali nada svakako postoji, a Filip radi sve što može da se to dogodi
Vidi originalni članak

Sve se češće spominje kako bi meč Oleksandra Usika (36, 21-0) i Tysona Furyja (35, 33-0-1) mogao biti još dalje nego što uopće zamišljamo, a 'kralj cigana' svakako prije toga boksa protiv Francisa Ngannoua (37). Polako se vrši pritisak na IBF jer obavezni izazivač čeka, a to je naš Filip 'El Animal' Hrgović (31, 16-0). Kroz karijeru Filip nije poznat po prozivanju, ali sad je 'okrenuo novu stranicu'.

IŠČEKUJE MEČ ZA POJAS Hrgović: Ma kakvo ujedinjenje, ja sam na redu protiv Usika. A Fury je poludio, nestabilan je

Nastavio je prozivati Ukrajinca, a ovaj je put otišao korak dalje. 'El Animal' smatra kako je vrijeme da upravo on napadne teškašku titulu po IBF-u.

- Usik, na vezi sam. Vrijeme je da stvarno odmjerimo snage, slažeš se? Ovog puta bez udarca ispod pojasa - napisao je Hrgović u objavi na društvenim mrežama.

Nakon što je povratak u ring čekao godinu dana, Hrgović više ne želi toliko izbivati iz natjecanja. Pitanje je hoće li dobiti priliku protiv prvaka, ali nada svakako postoji. Bilo kako bilo, ima tu mnogo kandidata s kojima bi mogao boksati poput Anthonyja Joshue (33, 26-3), Joea Joycea (38, 15-1), revanš za Zhileijem Zhangom (40, 25-1-1).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 24.09.2023.

    usik je dva levela iznad tebe tak da sumljam da se misli spustit na tvoj nivo

  • Spalato 💪💪 24.09.2023.

    ma nema sanse . Nikome zanimljiv i totalno neatraktivan. Nikad do te borbe nece doc.

Komentiraj...
Vidi sve komentare